ΜΙA ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ-ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥ DEB

Eπίσκεψη στα γραφεία του DEB από την Διεύθυνση Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων

139972397414473

Στις 9 Μαίου επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρος του Τομέα Ανθρώπινων Πόρων και Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων Ακίφ Μπουγιουκεργκενέ, τον συντονιστή της ίδιας υπηρεσίας στην Αν. Θράκη Φατίχ Οτ και τον υπάλληλο αυτής της υπηρεσίας Ρετζέπ Πατσαμάν επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία του DEB και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς.

Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς εξέφρασε την ικανοποίηση του που τους δέχτηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Τους περιέγραψε για ποιο λόγο το κόμμα DEB αποφάσισε να μετάσχει στις ευρωεκλογές.

Η επιτροπή των καλεσμένων ευχήθηκε επιτυχίες στον πρόεδρο Τσαβούς και μετά αποχώρησε.

Ιστοσελίδα του DEB 10/5/2014

 Σχ : Η υπηρεσία αυτή είναι μια κρατική τουρκική υπηρεσία-ουσιαστικά όργανο άσκησης τουρκικής εξωτερικής πολιτικής. Το γεγονός μάλιστα πως μεταξύ των επισκεπτών συγκαταλέγεται και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι. Διότι καθώς λήγει και το σχολικό έτος, αν κάποιοι χρειαστούν π.χ. να σπουδάσουν το παιδί τους στην Τουρκία και να μείνει σε εστία, κάπου θα πρέπει να απευθυνθούν…. Άρα το μήνυμα είναι έμμεσο μεν, σαφές δε. Στηρίξτε το DEB για να έχετε πρόσβαση σε αυτή την υπηρεσία. Ο δε κ. Πατσαμάν κατάγεται από την ελληνική Θράκη και εργάζεται εκεί.

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone