ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ DEB

Το κόμμα DEB συναντήθηκε με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους

1

Η ηγεσία του DEB συναντήθηκε με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης.

Στις 9 Μαΐου το κόμμα DEB παρέθεσε στο Σέλερο γεύμα σε υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Στο γεύμα του DEB μετείχαν ο πρόεδρος του κόμματος ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο αντιπρόεδρος Οζάν Αχμέτογλου, το μέλος του Δ.Σ. Ραμαδάν Ντουμπάν, ο σύμβουλος του προέδρου ο Αϊντίν Αχμέτ, ο Ισμέτ Τουτζάρ-μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, ο συντονιστής της κομματικής νεολαίας Ξάνθης Μουσταφά Σάργκο, ο νομικός σύμβουλος του κόμματος Ραίφ Ουστά, ο Σαλίχ Καγιά-υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος, το μέλος της διοίκησης της κομματικής νεολαίας Ξάνθης Αλή Σαλίχογλου, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της ¨Κοινωνικής Συμμαχίας ¨ του Άρη Γιαννακίδη, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού ¨Περιφερειακή Αναγέννηση¨ του Γιώργου Παυλίδη και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού ¨Γνώση και Συνεργασία¨ του Βασίλη Τραϊφόρου.

Στην ομιλία που έκανε ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς εξέφρασε τις εγκάρδιες του ευχαριστίες σε όλους τους φίλους που ήρθαν στο κόμμα και εξέφρασαν την στήριξη τους, μετά από την απόφαση του κόμματος να μετάσχει στις ευρωεκλογές. Συνεχάρη όλους τους πολιτικούς που επέδειξαν την ωριμότητα της αλληλεγγύης στην πολιτική και ανέφερε πως η εικόνα αυτή είναι πολύ ελπιδοφόρα για την μειονοτική πολιτική.

Ευχήθηκε επιτυχίες σε όλους τους υποψήφιους που υπηρετούν τους ανθρώπους της μειονότητας και δίνουν σημασία στις ηθικές αξίες αγωνιζόμενοι εντός των πλαισίων της δημοκρατίας και του νόμου. Ανέφερε πως το κόμμα DEB διατηρεί ίσες αποστάσεις με όλους τους υποψήφιους στις τοπικές εκλογές και ότι περισσότερο από όλους αυτοί θα χαρούν αν αυξηθεί η εκπροσώπηση της μειονότητας στην περιφέρεια. Ο Αλή Τσαβούς ανέφερε πως επιθυμεί και μετεκλογικά να συναντάται και με αυτούς που θα εκλεγούν και με αυτούς που δεν θα εκλεγούν και ευχαρίστησε αυτούς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος Oζάν Αχμέτογλου, είπε πως η απόφαση για συμμετοχή στις ευρωεκλογές λήφθηκε με σκοπό η φωνή της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης να ακουστεί στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ο Αχμέτογλου είπε πως πήραν αυτή την απόφαση για να ακούσουν την φωνή τους αυτοί που μέχρι σήμερα δεν την άκουγαν, για να ευαισθητοποιηθεί περισσότερο για τα θέματα η επί 33 χρόνια μέλος της Ε.Ε. χώρα μας και στα πλαίσια μιας δημοκρατικής αντίδρασης. Περιέγραψε πως καθημερινά προστίθενται νέα θέματα στα ήδη υπάρχοντα και ότι δεν θα μπορούσαν να παραμείνουν άλλο θεατές σε αυτό. Ανέφερε πως ενωμένοι είναι πιο ισχυροί και ότι η μειονότητα περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη από αλληλεγγύη. Ευχαρίστησε εγκάρδια όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους που μέχρι σήμερα εξέφρασαν την στήριξη τους προς το DEB και ευχήθηκε επιτυχίες. Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι εξέφρασαν την στήριξη τους προς το DEB για τις ευρωεκλογές και ευχήθηκαν επιτυχία.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν γενικά τα μειονοτικά θέματα και στο τέλος τραβήχτηκε αναμνηστική φωτογραφία προς ανάμνηση της μέρας.

2

 

3

 Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 10/5/2014

Σχ : Τι θα πούνε άραγε τώρα οι επικεφαλής των συνδυασμών αυτών που υποτίθεται πως ¨παλεύουν για την Θράκη¨ ; 

Χαλασοχώρηδες….