ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Μεγάλη επίδειξη από τον Παυλίδη στην Ξάνθη

pavlidis salon 1

Μεγάλη επίδειξη από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας & Θράκης Παυλίδη Γιώργο.

Με μια λαμπρή τελετή παρουσίασε στην Ξάνθη ο Παυλίδης Γιώργος τον συνδυασμό ¨Περιφερειακή Αναγέννηση¨ που θα πάρει μέρος στις εκλογές για την περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης. Οι συμμετέχοντες στην τελετή δεν χώρεσαν στην αίθουσα. Ο Παυλίδης στην τελετή αυτή σχεδόν βαφτίστηκε περιφερειάρχης από το πλήθος που βρισκόταν εκεί.

pavlidis bizimkiler

Παραβρέθηκαν οι μειονοτικοί υποψήφιοι και υποστηρικτές του Παυλίδη

Και όσο και αν ο Γιώργος Παυλίδης δηλώνει πως κατεβαίνει ως υποψήφιος, οι οπαδοί της ΝΔ και οι ασκούντες πολιτική στην Ξάνθη δεν τον άφησαν μόνο σε αυτή την συγκέντρωση.

Η συμμετοχή περίπου 1.000 ατόμων στην παρουσίαση σχεδόν προκάλεσε συνωστισμό, ενώ αυτοί που δεν χωρούσαν στην αίθουσα παρακολούθησαν την παρουσίαση από έξω.

pavlidis salon 2

Στην παρουσίαση έκαναν από μια ομιλία ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός και ο δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, λέγοντας πως στις 18 Μαίου ο Παυλίδης θα είναι περιφερειάρχης.

…………..

Εφ. Μπιρλίκ 4/5/2014

 Σχ : Δεν είναι δίχως σημασία η εμφανής στήριξη της Μπιρλίκ στον Παυλίδη. Ο συνδυασμός του όπως μου είπε φίλος μουσουλμάνος ¨έχει πάρει όλο το προξενείο¨ !  Να το έχουν υπόψη τους οι χριστιανοί ψηφοφόροι…