ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ…

 Aπό την βία έφυγε από τον θάνατο δεν διέφυγε

110420141518495579408_2

Στο Ντένιζλι ο Χασάν Μπαϊσάλ που σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την γυναίκα του την Ζεϊνέπ Μπαϊσάλ και μετά αυτοκτόνησε στρέφοντας το όπλο στο στήθος του, αναφέρεται πως έκανε αυτή την πράξη επειδή η σύζυγος του -λόγω βίας- είχε εγκαταλείψει το σπίτι.

Αποδόθηκε στο χώμα η γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον άντρα της στην προσπάθεια της να αποφύγει την βία σε βάρος της.

Το περιστατικό συνέβη χτες γύρω στις 18:30 επί της οδού Ντένιζλι-Αττάλειας στην περιοχή Πελιτλιμπάγ. Ο 44 ετών Χασάν Μπαισάλ-οδηγός στο επάγγελμα, σταμάτησε στον δρόμο την ώρα που κατέβαιναν από το βαν που τους έφερνε από την βιομηχανία μαρμάρων όπου εργαζόταν, την σύζυγο του Ζεϊνέπ Μπαϊσάλ και την κόρη του Εμινέ Μπαϊσάλ (20). Ο Χασάν Μπαισάλ άρχισε να μιλά προσπαθώντας να πείσει την επί 22 έτη σύζυγο του να επιστρέψει στο σπίτι και όταν πήρε αρνητική απάντηση εξεμάνη. Μπροστά στα μάτια της κόρης του, πυροβόλησε την Ζεϊνέπ Μπαϊσάλ στην πλάτη και μετά στρέφοντας την κάνη στο στήθος του, πάτησε την σκανδάλη και αυτοκτόνησε.

……………..

Αποκαλύφθηκε πως η Ζεϊνέπ Μπαϊσάλ λόγω βίας σε βάρος της είχε υποβάλλει αίτημα διαζυγίου, αλλά στο δικαστήριο τα ξαναβρήκαν και γύρισε πάλι πίσω στο σπίτι. ¨όταν αντιμετώπισε πάλι την ίδια συμπεριφορά μεταφέρθηκε μαζί με τα δύο παιδιά της δίπλα στο σπίτι του αδερφού της στην συνοικία Πελιτλιμπάγ.

……………..

DHA 12//4/2014