ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΕ ΠΡΟΞΕΝΟΣΥΛΛΟΓΟ

O Ριντβάν Μολλά Ισά επισκέφτηκε την ΠΕΚΕΜ

bakrid2

Ο Ριντβάν Μολλά Ισά αρχιτέκτονας και υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου Κομοτηνής Πετρίδη, επισκέφτηκε την ΠΕΚΕΜ (Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρία της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης)

Ο Ριντβάν Μολλά Ισά επισκέφτηκε την ΠΕΚΕΜ την Δευτέρα 7 Απριλίου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Γκαλίπ Γκαλίπ, την Γενική Διευθύντρια Περβίν Χαϊρουλλάχ και τον Συντονιστή του Ερευνητικού Κέντρου Ιμπραήμ Τρακιαλί.

Ο Μολλά Ισά εστίασε στις εργασίες που έκανε κατά την περίοδο που ήταν δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος και ανέφερε πως αν εκλεγεί θα συνεχίσει να τις παράσχει.

Η ηγεσία της ΠΕΚΕΜ ευχήθηκε εκλογική επιτυχία στον Ριντβάν Μολλά Ισά.

Εφ. Γκιουντέμ 9/4/2014

Σχ : Η ΠΕΚΕΜ είναι ένας νόμιμος σύλλογος που εξυπηρετεί απόλυτα τις επιδιώξεις του τουρκικού προξενείου. Ενδεικτική άλλωστε είναι και η στελέχωση της ηγεσίας του. Ο Γκαλίπ Γκαλίπ είναι πρώην βουλευτής εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ, o οποίος ποτέ δεν διαφοροποιήθηκε στο παραμικρό από το τουρκικό προξενείο… Η Περβίν Χαϊρουλλάχ αποτελεί την μόνιμη κατήγορο της Ελλάδας σε διάφορα διεθνή φόρα όπου εμφανίζεται συνήθως με το ένδυμα της εκπροσώπου του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Ο δε Ιμπραήμ Τρακιαλί ήταν επί δεκαετίες κανονικός υπάλληλος του τουρκικού προξενείου και συνταξιοδοτήθηκε πριν μερικά χρόνια.