ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΙΣΧΟΣ

O πρόξενος της T.C. Οσμάν Ιλχάν Σενέρ βρέθηκε στο χωριό Μίσχος

0e1a367cb026bf0b666d2ad4ca343070_XL Ο πρόξενος Σενέρ μαζί με τους εκλεγμένους μουφτήδες Ιμπραήμ Σερίφ και Αχμέτ Μέτε έκαναν το ναμάζι τους στο χωριό Μίσχο.

Μετά από αυτή την σημαντική επίσκεψη ο πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής Μίσχου έβγαλε μια ανακοίνωση

11 Απριλίου 2014-04-13

Σήμερα 11 Απριλίου 2014 την ιερή μέρα της Παρασκευής, ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής και Ενάρετος μουφτής Ξάνθης κύριος Αχμέτ Μέτε, ο ενάρετος μουφτής Κομοτηνής κύριος Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρόξενος της T.C. κύριος Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, ο δήμαρχος Ιάσμου κύριος Ισμέτ Καντί, οι υποπρόξενοι κύρος Αλπέρ Ατάκ, κύριος Μουράτ Ερτάς, κύριος Αντνάν Οζτούρκ, κύριος Ουφούκ Γκιοζαϊντίν, κύριος Ιρφάν Τσετίν και ο καταγόμενος από τον Μίσχο συντονιστής του Ερευνητικού Κέντρου της ΠΕΚΕΜ Ιμπραήμ Τράκιαλι, τιμώντας το χωριό μας έκαναν την προσευχή της Παρασκευής μαζί με τους πιστούς του χωριού. Η συμμετοχή των παραπάνω ατόμων χαροποίησε ιδιαίτερα καταρχήν την διαχειριστική επιτροπή αλλά και όλο τον κόσμο του χωριού.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας προς τους μουφτήδες μας, τον δήμαρχο Ισμέτ Καντί, προς τον πρόξενος Κομοτηνή της Τ.C. κύριο Οσμάν Ιλχάν Σενέρ και τους συναδέλφους του για την τιμή που μας έκαναν.

Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής Μίσχου

Οζτζάν Μεχμέτ

 Eφ. Μπιρλίκ 12/4/2014