ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΜΕΒΛΙΤ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ο πρόεδρος του DEB Mουσταφά Αλή Τσαβούς μετείχε στο παραδοσιακό μεβλίτ του χωριού Δοκός

 139746866574403

Στις 13 Απριλίου ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς μετείχε στο μεβλίτ που παραδοσιακά οργανώνεται στο χωριό Δοκός. 

Στο μεβλίτ μετείχαν ο υποπρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ουφούκ Γκιοζαϊντίν, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο δήμαρχος και νυν υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ, οι επίσης υποψήφιοι δήμαρχοι Σααντετίν Σακίρ Χουσεϊν, Ριντβάν Αχμέτ και Χασάν Κασίφ, ο περιφερειάρχης και νυν υποψήφιος περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Γιώργος Παυλίδης και Κώστας Μορφίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Μεχμέτ Εμίν και πολλοί Τούρκοι της Δυτικής Θράκης.

Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς συνομίλησε από κοντά με τον λαό μας και εξήγησε τους λόγους της συμμετοχής μας στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο.

Ιστοσελίδα του DEB 14/4/2014

Σχ : Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες που παραβρέθηκαν στην τελετή που οργάνωσε ο ψευδομουφτής (νομιμοποιώντας τον έμμεσα)  υποστηρίζονται από ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα.

ΔΕΝ παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες των ΑΝ.ΕΛ., της  Χ.Α. και του ΚΚΕ. 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone