ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΜΕΒΛΙΤ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ο πρόεδρος του DEB Mουσταφά Αλή Τσαβούς μετείχε στο παραδοσιακό μεβλίτ του χωριού Δοκός

 139746866574403

Στις 13 Απριλίου ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς μετείχε στο μεβλίτ που παραδοσιακά οργανώνεται στο χωριό Δοκός. 

Στο μεβλίτ μετείχαν ο υποπρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ουφούκ Γκιοζαϊντίν, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο δήμαρχος και νυν υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ, οι επίσης υποψήφιοι δήμαρχοι Σααντετίν Σακίρ Χουσεϊν, Ριντβάν Αχμέτ και Χασάν Κασίφ, ο περιφερειάρχης και νυν υποψήφιος περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Γιώργος Παυλίδης και Κώστας Μορφίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Μεχμέτ Εμίν και πολλοί Τούρκοι της Δυτικής Θράκης.

Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς συνομίλησε από κοντά με τον λαό μας και εξήγησε τους λόγους της συμμετοχής μας στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο.

Ιστοσελίδα του DEB 14/4/2014

Σχ : Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες που παραβρέθηκαν στην τελετή που οργάνωσε ο ψευδομουφτής (νομιμοποιώντας τον έμμεσα)  υποστηρίζονται από ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα.

ΔΕΝ παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες των ΑΝ.ΕΛ., της  Χ.Α. και του ΚΚΕ.