ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡΜΠΑΞΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Oυρανός και γη έγιναν Φενέρμπαξέ στην Κομοτηνή

1

Oυρανός και γη έγιναν Φενέρμπαξέ στην Κομοτηνή. Τρεις εβδομάδες πριν από την λήξη του πρωταθλήματος, ο ενθουσιασμός για την ανακήρυξη ως πρωταθλήτριας της Φενερμπαξέ γιορτάστηκε παντού στην Δυτική Θράκη.

2

Επίκεντρο των εορτασμών όπως πάντα ήταν η Κομοτηνή. Από νωρίς δρόμοι της Κομοτηνής στολίστηκαν με σημαίες της Φενερμπαξέ.

4

Κάθε σημείο της συνοικίας Κιρμαχαλέ στην Κομοτηνή έγινε Φενέρμπαξέ. Μπαλόνια, σημαίες και εμβατήρια της Φενέρμπαξέ. Εκατοντάδες οπαδοί με σημαίες και φανέλες της Φενέρμπαξέ, έκλεισαν δρόμο στην συνοικία Κιρμαχαλέ και γιόρτασαν με τρελή χαρά.

5

Στο τέλος του αγώνα άναψαν δάδες και εκτοξεύτηκαν πυροτεχνήματα. Δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Κομοτηνής.

Ένα άλλο σημείο των εορτασμών ήταν η συνοικία Γενί Μαχαλέ. Όπως κάθε φορά που η Φενερμπαξέ βγαίνει πρωταθλήτρια έτσι και τώρα τα νταούλια και οι ζουρνάδες έπαιζαν μέχρι το πρωί ασταμάτητα. Η παράδοση αυτή συνεχίστηκε ίδια και φέτος. Οι νέοι εκδήλωσαν την χαρά τους για το πρωτάθλημα χορεύοντας τσιφτετέλι.

ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΕΖΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Μικρά παιδιά με σημαίες της Φενερμπαξέ στα χέρια έζησαν μεγάλη χαρά, χόρεψαν και πόζαραν στον φακό της εφημερίδας Μπιρλίκ

 Εφ. Μπιρλίκ 27/4/2014