ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΧΑΝ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΙΜΠΕΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ

Η επικεφαλής του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου, παρέθεσε γεύμα προς τον μειονοτικό τύπο, για να ενημερώσει για την υποψηφιότητα της.

…………

Σήμερα στην ομιλία που έκανε η Σιμπέλ Μουσταφάογλου στο γεύμα που παρέθεσε προς τον μειονοτικό τύπο, μου τράβηξε την προσοχή ένα σημείο : ¨Στόχος είναι να μπορέσουν να μπούνε στο δημοτικό συμβούλιο όσο το δυνατόν περισσότεροι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης¨ .

…………………

…………………

Λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη πως ιδιαίτερα στις επόμενες εκλογές το δημοτικό συμβούλιο θα περιλαμβάνει και ακραίους εθνικιστές, τότε έχουμε ανάγκη από άτομα που θα αποτελέσουν την φωνή των Τούρκων σε αυτό το συμβούλιο, θα εναντιωθούν στις διακρίσεις και στις αδικίες και θα βλέπουν ως καθήκον τους την υπηρέτηση του Τούρκου ψηφοφόρου.

Δεν πρέπει να ξεχνιέται πως όπως η ελάσσονα αντιπολίτευση του συνδυασμού Σπάρτακος παράλληλα με την λειτουργία της, τάσσεται και κατά των μειονοτικών αξιών και του εδώ ευρισκόμενου προξενείου της T.C. , έτσι και αποτελεί το πιο φυσικό δικαίωμα των Τούρκων ψηφοφόρων δυτικής Θράκης η εκλογή στο δημοτικό συμβούλιο, φίλων μας του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την Ισότητα¨ που προέρχονται από τα σπλάχνα της μειονότητας και θα υπερασπιστούν το δίκιο και την ισότητα στις υπηρεσίες απέναντι στην μειονότητα.

…………….

Ερχάν Ιμάμογλου 

Facebook  15/4/2014