ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ DEB…

O πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς επισκέφτηκε το μεστζίτ που δέχτηκε επίθεση στην Αλεξανδρούπολη

foto

Στις 13 Απριλίου ημέρα Κυριακή, ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς μαζί με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Αρίφ Χουσείν, επισκέφτηκαν το μεστζίτ στην περιοχή Άβαντος της Αλεξανδρούπολης στην πόρτα του οποίου άφησαν ένα κεφάλι από γουρούνι και ενημερώθηκαν από τον κόσμο.

Οι κάτοικοι της συνοικίας που βρήκαν το κεφάλι του γουρουνιού στην πόρτα του μεστζίτ, είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι και έκπληκτοι για αυτή την κατάσταση. Οι κάτοικοι της συνοικίας ανέφεραν πως αποτελεί προσβολή το να αφήνεται κεφάλι από γουρούνι στην πόρτα ενός μεστζίτ όπου γίνεται 5 φορές τη μέρα ναμάζι και κατήγγειλαν αυτή την απαίσια πράξη.

Ο πρόεδρος ηρέμησε τους κατοίκους, κατήγγειλε έντονα αυτή την επίθεση, ανέφερε πως προσδοκεί οι δράστες το συντομότερο δυνατό να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, ζήτησε να σταματήσουν αυτές οι άσχημές πράξεις καθώς είναι η δεύτερη φορά που γίνεται επίθεση στα ιερά μας και χαρακτήρισε αυτές τις συμπεριφορές ως φρικτές επιθέσεις κατά της θρησκευτικής ελευθερίας.

DSC_0275

Τέλος δήλωσε πως ¨Μετά από αυτή την επίθεση ο λαός μας θα αντιληφθεί καλύτερα τον λόγο για τον οποίο μετέχουμε στις ευρωεκλογές¨.

 

DSC_0346

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 14/4/2014