ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ DEB ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ

Το Δ.Σ. του κόμματος DΕΒ επισκέφτηκε τον μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε

139705047733680

Το Δ.Σ. του κόμματος DΕΒ επισκέφτηκε τον πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε

Την Τετάρτη 9 Απριλίου ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς , οι αντιπρόεδροι Οζάν Αχμέτογλου και Χασάν Χασάν, τα μέλη του Δ.Σ. Ραμαδάν Ντουμπάν και Μουσταφά Τράμπα, τα μέλη της κεντρικής Εκτελεστικής Επιτροπής Ισμέτ Τουτζάρ και Ραίφ Ουστά, ο συντονιστής του τομέα νεολαίας Μουσταφά Σάργκο, το μέλος του Δ.Σ. της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης του DEB Ονούρ Χίντ και ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού στον δήμο Ξάνθης Χουσείν Αχμέτογλου, επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.

Η επιτροπή περιέγραψε ποιος είναι ο στόχος της συμμετοχής στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κι ζήτησαν την στήριξη του ενάρετου μουφτή μας.

Ο μουφτής Αχμέτ Μέτε ευχήθηκε η απόφαση για την συμμετοχή στις εκλογές να αποβεί καλότυχη και πρόσθεσε πως σε αυτές τις εκλογές που ελπίζει να επιτευχθεί ενότητα και ομοψυχία να είναι ανοιχτός ο δρόμος του DEB.

Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς ευχαρίστησε τον μουφτή μας για την στήριξη του και προς ανάμνηση της μέρας του χάρισε ένα δώρο.

 Ιστοσελίδα του DEB 9/4/2014