ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΑΘΕΪΑ !

¨Άθεοι, αντιπολιτευόμενοι όλοι είναι τρομοκράτες¨

ateisti-muhalifi-hepsi-terorist-6046-669x321

Ο Σαουδάραβας βασιλιάς που ανακήρυξε ως ¨τρομοκράτες¨ τους άθεους και τους διαδηλωτές, έβαλε να συλλάβουν τρεις Σαουδάραβες που ανήρτησαν στο Youtube ένα βίντεο που ασκούσε κριτική. Στο βίντεο εστιάζεται στο ότι ο βασιλιάς βάζει χέρι στα έσοδα από το πετρέλαιο και ο κόσμος πεινά.

Η Σαουδική Αραβία στα πλαίσια των αλλαγών που έκανε στον αντιτρομοκρατικό νόμο και οι οποίες επιφέρουν βαριές ποινές στους πολίτες της που πάνε για τζιχάντ στην Συρία, ενέταξε στους τρομοκράτες και τους άθεους και τους ειρηνικούς διαδηλωτές.

………………

Ο βασιλιάς Αμπντουλλά έβγαλε διάταγμα με το οποίο στα πλαίσια του αντιτρομοκρατικού νόμου, κατηγορούνται όλοι οι πολιτικά αντιπολιτευόμενοι και διαδηλωτές ως διαταράσσοντες την δημόσια τάξη.Ο βασιλιάς διευρύνοντας τον ορισμό της τρομοκρατίας όπως αναφέρεται στο πρώτο άρθρο του νόμου, δήλωσε πως ¨Οποιαδήποτε σκέψη αθεΐας ή άλλη που θέτει εν αμφιβόλω την ισλαμική πίστη που αποτελεί το θεμέλιο της χώρας, θα δικάζονται ως αδικήματα τρομοκρατίας. Τα αδικήματα που εντάσσονται σε αυτό τον νόμο θα αντιμετωπίζονται με ποινές που θα φτάνουν μέχρι τα 20 έτη φυλάκισης. Η Σαουδική Αραβία που τον περασμένο μήνα ενέταξε τους Μουσουλμάνους Αδερφούς στην λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων , πλέον θα φέρεται κατά τον ίδιο τρόπο και στους άθεους.

…………………

Eφ. Ραντικάλ 2/4/2014