ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ !

10 μήνες φυλάκιση για τον εραστή που κρυβόταν κάτω από το κρεβάτι και 4 μήνες για τον σύζυγο που τον έδειρε

040420141407404109939

Όταν ο σύζυγος επιστρέφοντας στο σπίτι βρήκε κάτω από το κρεβάτι τον εραστή της γυναίκας του της Χ.Τ, , τον έδειρε τραυματίζοντας τον. Το δικαστήριο τιμώρησε σε ποινή 4 μηνών και 10 ημερών φυλάκισης τον σύζυγο που έδειρε τον εραστή, και σε ποινή 10 μηνών τον εραστή για ¨παραβίαση ασύλου κατοικίας¨.

Ο οργισμένος σύζυγος που έδειρε τον εραστή που κρυβόταν κάτω από το κρεβάτι τον τιμώρησε σε 4 μήνες και 10 μέρες φυλάκισης για ¨τραυματισμό εκ προθέσεως¨

………………

Στο δικαστήριο που έγινε στο Πρωτοδικείο Ανατολίας, ο κατηγορούμενος και ενάγων Β.Ν. είπε πως η φίλη του η Χ.Τ. τον κάλεσε στο σπίτι της και είπε ¨Πήγα γύρω στις 12:00. Δεν ήξερα ότι είναι παντρεμένη. Εάν το ήξερα δεν θα πήγαινα¨. Δήλωσε επίσης πως δεν είχε πρόθεση να παραβιάσει το άσυλο της κατοικίας και συνέχισε λέγοντας ¨Ενώ ήμουν στο σπίτι χτύπησε η πόρτα. Η Χ. που είπε πως μπορεί να ήρθε ένας συγγενής της και για αυτό να κρυφτώ κάτω από το κρεβάτι. Η Χ.Τ. προσπάθησε να με φυγαδεύσει αλλά ο Ε.Τ.υποψιάστηκε. Έμεινα 1,5 ώρα κάτω από το κρεβάτι. Όταν με είδε προσπάθησαν να φύγω , αλλά με έπιασε και με χτύπησε με πέτρα. Δεν επιθυμώ ποινική δίωξη¨.

………………

………………

DHA 4/4/2014