ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ !

Δεν υπάρχει πρόσβαση στο τουίτερ

210320140007223536825_2

 

Διακόπηκε η πρόσβαση στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης τουίτερ

Σε σχετικό ερώτημα που έγινε στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Τηλεπικοινωνιών (TIB), υπάρχει η φράση πως ¨Με βάση την απόφαση της 20/3/2014 της εισαγγελίας Κωνσταντινούπολης (άρθρο 10 του αντιτρομοκρατικού νόμου) εφαρμόστηκε από την ΤΙΒ μέτρο προστασίας¨.

DHA 20/3/2014

Σχ : Μια μέρα πριν ο σουλτάνος Ταγίπ Ερντογάν το είχε προαναγγείλει και την επομένη η εισαγγελία το πραγματοποίησε. Ανεξάρτητη δικαιοσύνη… Τώρα βέβαια θα μου πείτε όταν ο Σαμαράς βγαίνει (την ώρα που εξελίσσεται νομικά μια υπόθεση) ενώπιον αμερικανοεβραϊκού ακροατηρίου και δηλώνει για την Χ.Α. πως ¨θα την τελειώσουμε¨ είναι πολύ πιο δημοκράτης ; 

Στην Τουρκία κ. Αντώνη που εμείς στην ιστοσελίδα μας  της σέρνουμε τα εξ αμάξης, δεν θυμάμαι να φυλάκισαν αρχηγό κόμματος και βουλευτές μαζί. Ούτε καν κουρδικού κόμματος που όντως φαίνεται να έχει σχέση με το ΠΚΚ. Και μάλιστα για ένα θέμα με χιλιάδες νεκρούς όπως είναι το κουρδικό !  

Η  ειδοποιός διαφορά φαίνεται να είναι πως η Χ.Α. έθιξε τον ¨περιούσιο λαό¨ και ότι ανέβασε τα εκλογικά της ποσοστά…. Αυτά ήταν τα ¨αμαρτήματα¨ της. Και το λέμε εμείς που δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε μέλη της Χ.Α.

Όλα τα άλλα που επικαλούνται για ¨κίνδυνο για την δημοκρατία¨ είναι για τον κάλαθο…