Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ !

Ισχυρισμός σοκ από την τουρίστρια !

¨Με χαστούκισε και με έσπρωξε στο κρεβάτι¨

120320141124035559333_2 Η καταγόμενη από το Μαρόκο 22χρονη Μ.Μ. υπέβαλε μήνυση για βία και απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης που υπέστη στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Αττάλεια. Μετά από αυτή την καταγγελία ο 31 ετών Τ.Ι.που εργαζόταν στο ξενοδοχείο που ήταν του πατέρα του, συνελήφθη και κρατήθηκε για 77 μέρες.

Αναφέρεται πως η φοιτήτρια Μ.Μ. με διαμεσολάβηση μιας φίλης της που ήταν φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο της Μεσογείου, ήρθε στις 20/10/2013 στην Αττάλεια για τουρισμό. Όταν όμως έχασε την τσάντα στην οποία είχε και το διαβατήριο της, προσπάθησε με την βοήθεια ενός Τούρκου πολίτη να βγάλει άλλο και έμεινε σε ξενοδοχείο στην συνοικία Αλτινκούμ στην περιοχή του Κόνιααλτί. Την βραδιά του περιστατικού ο Τ.Ι που ήταν ο γιός του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου. Κάλεσε την νέα κοπέλα σε δείπνο, και μετά την κάλεσε σε γλέντι όπου θα πήγαιναν μαζί με τον αδερφό του και την φίλη του.

ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΙΑ

Στην κατάθεση της στην αστυνομία η Μ.Μ. είπε πως ο Τ.Ι. που είχε πιεί πολύ αλκοόλ όταν τις πρωινές ώρες ήρθαν στο ξενοδοχείο θέλησε με το ζόρι να συνάψουν σεξουαλική σχέση και εφάρμοσε βία. Λέει πως ο Τ.Ι ανέβηκε στο δωμάτιο της και ενώ αυτή είχε κλειδώσει την πόρτα αυτός την έσπασε και συνέχισε λέγοντας :

¨Με χαστούκισε με έσπρωξε στο κρεβάτι και θέλησε να έχει σεξουαλική επαφή μαζί μου. Όταν τον απέρριψα και πάλι, με δάγκωσε στο κεφάλι, στον ώμο και σε διάφορα άλλα μέρη του σώματος μου. Από τις κραυγές μου και από τον θόρυβο, κατέφθασε ο αδερφός του ο οποίος μη μπορώντας να τον εμποδίσει, τον εξουδετέρωσε κάνοντας χρήση συσκευής ηλεκτροσόκ. Μετά μου είπε ¨μπορείς να βγείς¨.

…………

DHA 12/3/2014