ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δολοφονήθηκε υποψήφιος δήμαρχος του κόμματος Saadet

310320141703392314503_2

O Aϊντίν δολοφονήθηκε μπροστά στο σπίτι του

Ο υποψήφιος με το κόμμα Saadet στον δήμο Τίλλο του νομού Σιίρτ Μπεχμέν Αϊντιν, έχασε την ζωή του από επίθεση με μαχαίρια. Στο περιστατικό τραυματίστηκαν 5 άτομα.

Σήμερα στις 14:30 την ώρα που ο υποψήφιος δήμαρχος του κόμματος SΡ Μπεχμέν Αϊντιν και 5 φίλοι του έβγαιναν από το σπίτι του, υπέστησαν ένοπλη επίθεση από άτομο ή άτομα. Στο περιστατικό οι Μπεχμέν Αϊντίν, Ιντχάμ Αϊντιν, Ρετζέπ Μεντούχογλου, Χαζίμ Αμπασίογλου. Αμπντουλκερίμ Αμπασίογλου και Αμντουλκερίμ Μεντούχογλου τραυματίστηκαν σοβαρά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για θεραπεία στο κρατικό νοσοκομείο της Σιίρτ.

Εκεί παρά τις προσπάθειες που έγιναν, ο Μπεχμέν Αϊντίν δεν στάθηκε δυνατό να σωθεί. Η θεραπεία των άλλων 5 τραυματιών συνεχίζεται στην εντατική.

Μετά από την είδηση του θανάτου μέλη του SP πήγαν στο νοσοκομείο

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως τον Μπεχμέτ Αϊντίν και τα άλλα άτομα τους πυροβόλησαν με πιστόλια κάποιοι που ήταν μέσα ένα μαύρο Χιουντάι. Οι δυνάμεις ασφαλείας άρχισαν μεγάλη επιχείρηση για την σύλληψη των δραστών.

Κατά την εκλογή που έγινε χτες στον δήμο Τίλλο, πρώτος είχε βγει ο υποψήφιος με το κόμμα ΑΚΡ Μεχμέτ Μεσούτ Μεμντούχογλου με 505 ψήφους, δεύτερος ο υποψήφιος με το SP Μπεχμέν Αϊντίν με 382 ψήφους και τρίτος ο υποψήφιος με το BDP Σεϊφετίν Αϊντίν με 95 ψήφους.

Χτες ο Μπεχμέν Αϊντίν αναφέρεται πως κατά την διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων, μάλωσε με κάποια –μέχρι τώρα άγνωστα- άτομα.

 DHA 31/3/2014