ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΡΕΪΧΑΝΛΙ ;

Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που πιστεύουν πως ο Άσαντ ήταν που έβαλε να γίνει η σφαγή στο Ρεϊχανλί ;

Reyhanli

Ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει πως ¨Στο Ρεϊχανλί σκοτώθηκαν 53 σουνίτες πολίτες μου¨ και είχε ρίξει το φταίξιμο στον Άσαντ. Τρεις μέρες αργότερα είχε και ραντεβού στις ΗΠΑ…Πέταξε για Αμερική και εκεί έκλαψε στον Ομπάμα λέγοντας ¨Κοίτααα ο Άσαντ το έκανε αυτό¨. Ο στόχος ήταν να πείσει τον Ομπάμα για ¨πόλεμο με την Συρία¨.

Στα σημερινά ηχητικά ακούγεται ο διοικητής της ΜΙΤ να λέει πως ¨Στέλνουμε 4 άτομα στην Συρία, τους βάζουμε να ρίξουν 8 πυραύλους στην Τουρκία και προκαλείται έτσι η αιτία πολέμου !¨.

Ακούγεται ένας υπουργός Εξωτερικών να λέει πως ¨Κάνουμε επίθεση στον τάφο του Σάχη Σουλεϊμάν, τα φορτώνουμε στο καθεστώς και προκαλείται έτσι η αιτία πολέμου !¨.

Μετά από αυτά τα ηχητικά εσείς ακόμη πιστεύετε πως την σφαγή στο Ρέιχανλι την έκανε ο Άσαντ ;

 Liberal Demokrat Yazarlar   27/3/2014

Facebook

Σχ : Στις 11/5/2013  στην γειτονεύουσα με την Συρία  πόλη Ρέιχανλι του νομού Χατάι της Τουρκίας, εξερράγησαν δύο αυτοκίνητα-βόμβες με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 51 άτομα και να τραυματιστούν 140.  Οι Τούρκοι αξιωματούχοι τότε κατηγόρησαν την Συρία και τον Άσαντ. Βλέπαμε και εδώ στην ελληνική Θράκη διάφορους πράκτορες ή αφελείς να αναπαράγουν ότι παπαριά έβγαζαν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ της Τουρκίας….