¨ΞΕΦΥΓΑΝ¨ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ…

Οι 33 από τους 40 αστυνομικούς που έδειραν τον μουσικό δεν εντοπίστηκαν

fft81_mf2022811

Στην μήνυση που έγινε για τον βαρύ ξυλοδαρμό του μουσικού Μουσταφά Ντουστεγκιόρ που συνέβη κατά την περίοδο των γεγονότων του πάρκου Γκεζί, οι 33 από τους 40 αστυνομικούς δεν έγινε δυνατό να εντοπιστούν. Ο δικηγόρος του μουσικού ο Χακάν Εβτζίν δήλωσε πως ¨33 αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να εντοπιστούν, λες και ήρθαν από το διάστημα¨.

Η μήνυση ήταν στην εισαγγελία της Αττάλειας ήταν κατά 40 αστυνομικών με πολιτικά και με στολές οι οποίοι κατά την διάρκεια των γεγονότων Γκεζί, φαίνονται σε κάμερες μαγαζιών της περιοχής τα μεσάνυχτα της 3/6/2013 στο Καλεγιτζί της Αττάλειας να δέρνουν και να βασανίζουν με ξύλα και κλομπ τον Μουσταφά Ντουστεγκιόρ. Μετά από την μήνυση που στρεφόταν κατά αστυνόμων, υπαστυνόμων και διευθυντή, η εισαγγελία της Αττάλειας ζήτησε από την αστυνομία τα βίντεο από τις κάμερες της τροχαίας στην περιοχή.

Όταν η αστυνομία απάντησε πως ¨στην περιοχή δεν υπάρχει κάμερα της τροχαίας¨, οι δικηγόροι του μηνυτή Ντουστεγκιόρ έβγαλαν φωτογραφίες από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής και τις έδωσαν στην εισαγγελία. Τότε η αστυνομία υποστήριξε πως στις κάμερες δεν φαινόταν καθαρά και τελικά από τους 40 αστυνομικούς εντοπίστηκαν μόνο οι 7. Και αυτοί οι 7 καταθέτοντας είπαν πως ¨δεν δείραμε και δεν τον ακουμπήσαμε¨.

…………..

Εφ. Ραντικάλ 1/3/2014

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone