ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΝΙΓΔΗ

Eντοπίστηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των τρομοκρατών

200320141346008429714_2

Εντοπίστηκαν τα στοιχεία των τρομοκρατών που χτες σκόρπισαν φρίκη κοντά στην πόλη Ουλούκισλα του νομού Νίγδης, σκοτώνοντας έναν, υπαξιωματικό, έναν αστυνομικό, έναν οδηγό και τραυμάτισαν 7 στρατιώτες.

Εντοπίστηκε πως οι τρομοκράτες που πιστεύεται πως είναι μέλη της Αλ Κάιντα, είναι ο 18 ετών Ε.Σ. και ο συνομήλικος του ο Ε.Α. που κατάγονται από την Αλβανία, και ο 23 ετών Τ. Ρ. που είναι πολίτης Κοσσόβου.

Σύγκρουση ξέσπασε χτες ανάμεσα σε τρομοκράτες που επέβαιναν σε ταξί και σε δυνάμεις ασφαλείας που θέλησαν να το ελέγξουν σε τμήμα της οδού Ουλούκισλα –Αδάνων. Οι τρομοκράτες αφού σκότωσαν τον επιλοχία Στρατοχωροφυλακής Αντίλ Κοζάνογλου, τον αστυνομικό Αντέμ Τσομπάν και τραυμάτισαν επτά στρατιώτες, έκλεψαν φορτηγό του οποίου σκότωσαν τον οδηγό ονόματι Τουράν Γιασάρ και διέφυγαν.

Μετά από το περιστατικό, 2 από τους τρομοκράτες συνελήφθησαν όταν μετέβησαν με μονάδα υγείας.

……………

Από την ανάκριση των τραυματισμένων τρομοκρατών έγινε αντιληπτό πως ο ένας είναι ο αλβανικής καταγωγής 18 ετών Ε.Σ. και ο 23 ετών Τ. Ρ. που είναι πολίτης Κοσσόβου. Επίσης και ο 18 ετών Ε.Α. που διέφυγε χτες και συνελήφθη αργότερα, επίσης εντοπίστηκε πως είναι πολίτης Αλβανίας.

Πάνω στους τρομοκράτες βρέθηκαν 3 Καλάσνικοφ, 2 πιστόλια και 7 χειροβομβίδες, ενώ εντοπίστηκε πως έπιασαν ταξί για να τους πάει στην Κωνσταντινούπολη. Διώξεις ασκήθηκαν και για τους τρομοκράτες και για τον ταξιτζή που τους πήρε για να πάνε από το Χατάι στην Κωνσταντινούπολη.

DHA 21/3/2014

 Σχ : Έτσι είναι, ο Ερντογάν ανέθρεψε τα φίδια που επιτίθενται στην Συρία και τώρα αυτά τα φίδια στρέφονται και στον ¨κύριο¨ τους. Αυτοί είναι η λεγόμενη ¨συριακή ¨  αντιπολίτευση….