ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΙΛΛΕΤ

Εμείς θα το χαλάσουμε αυτό το παιχνίδι !

cengizomerbuyuk

Σε πείσμα των εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών της μειονότητας , έγραψα και συνεχίζω να το γράφω πολλές φορές. Όποιο και αν είναι το κόστος, η ελληνο/σλαβική προπαγάνδα δεν θα βρει χώρο στην Δυτική Θράκη. Ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης δεν θα πάρουμε μέρος σε αυτό το παιχνίδι. Ιδιαίτερα η συντριπτική πλειοψηφία των Τούρκων της Δυτικής Θράκης και οι Τούρκοι του ορεινού όγκου που αποτελούνε και την βασική δυναμική στον αγώνα της τουρκικής μειονότητας, θα αντισταθούνε με όλη τους την ισχύ και ποτέ των ποτών δεν θα επιτρέψουν αυτή την προπαγάνδα.

Αυτοί οι οποίοι δεν ανέχονται την παρουσία μας στην Δυτική Θράκη να μάθουν πως για όσο οι Τούρκοι του ορεινού όγκου στην Δυτική Θράκη, συνεχίζουν να αντιστέκονται στην ¨περσο/ελληνο/σλαβική προπαγάνδα , οι μηχανισμοί που επιδιώκουν να εκσλαβίσουν τα Βαλκάνια, δεν θα φτάσουν στο στόχο τους. Αυτός είναι και ο λόγος που η εξω-ισλαμική και σλαβική προπαγάνδα εστιάζεται πάνω στα γνωστά ως κέντρα στην Δυτική Θράκη του αγώνα για την τουρκική ταυτότητα τουρκικά (Κουμάνων/Πετσενέγκων) χωριά του Εχίνου, του Κένταυρου και της Γλαύκης.

Αλλά καθώς οι σκοτεινές δυνάμεις παρά τις προσπάθειες τους δεν μπόρεσαν να πετύχουν να εκσλαβίσουν/μεταμορφώσουν τους Τούρκους του ορεινού όγκου, πλέον ασκούν τις δράσεις τους σε Τουρκία και Βουλγαρία. Το τι θα κάνουν θα το δούμε με το χρόνο. Πιστεύω μου αποτελεί πως για όσο δεν πέφτει η Δυτική Θράκη, αυτές οι σύγχρονες τακτικές αφομοίωσης δεν θα πετύχουν στα Βαλκάνια.

Ως εφημερίδα Μιλλέτ που είμαστε ο υπερασπιστής της θρησκευτικής και εθνικής ταυτότητας της μειονότητας στην Δυτική Θράκη και έχει καταστεί και σύμβολο αντίστασης κατά των προσπαθειών σλαβο/ελληνικής αφομοίωσης, επιθυμώ να αναφέρω πως ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί με κάθε τίμημα. Φίλοι και εχθροί ας το ξέρουν. Μπορώ και το δηλώνω αυτό με μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά λόγω της περήφανης στάσης του λαού μας, της αποφασιστικότητας του και της στήριξης που παρείχε στην εφημερίδα μας.

Και έχουμε αυτοπεποίθηση διότι αυτά δεν τα βγάζουμε από το κεφάλι μας. Αυτά που λέμε ταυτόχρονα είναι και επιστημονική γνώση.

……………………

Τζεγκίζ Ομέρ 

Εφ. Μιλλέτ 20/3/2014

Σχ : Ας ελπίσουμε εμείς να πραγματώσουμε λοιπόν τους μεγαλύτερους φόβους (όπως εκφράζονται στο άρθρο) του κ. Ομέρ.