ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ…

H φρίκη στο λεωφορείο μετατράπηκε σε τραγωδία

070320141025148412906_2

Ο δράστης που πυροβόλησε στο δημοτικό λεωφορείο την 21 ετών φοιτήτρια, αργότερα αυτοκτόνησε κρεμώντας τον εαυτό του σε δέντρο.

Χτες τα βράδυ στην περιοχή Φατίχ-Κωνσταντινούπολης, ο δράστης Μεχμέτ Εκινοζού πυροβόλησε με όπλο μέσα σε λεωφορείο την Οζγκέ Γκιουντογάν η οποία πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο όπου την μετέφεραν. Ο Εκινοζού διέφυγε από το σημείο για να κρεμαστεί αργότερα σε δέντρο στην περιοχή Κιραζλίτεπέ του Ουσκουντάρ.

Η 21 ετών νέα κοπέλα δέχτηκε επίθεση στο δημοτικό λεωφορείο

Η Οζγκέ Γκιουντογάν 2ετής φοιτήτρια στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης, χτες γύρω στις 16:00 ευρισκόμενη μέσα σε λεωφορείο του ΙΕΤΤ, δέχτηκε επίθεση με πιστόλι από τον Μεχμέτ Εκινοζού. Η νέα κοπέλα μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Κωνσταντινούπολης ενώ ο δράστης διέφυγε.

Πέθανε στο νοσοκομείο

45569_5525_07032014_1

Εκεί η Οζγκέ Γκιουντογάν μεταφέρθηκε στην εντατική για νοσηλεία, αλλά παρά τις προσπάθειες που έγιναν , τελικά πέθανε χτες το βράδυ.

……………..

Έγινε γνωστό πως η Οζγκέ Γκιουντογάν ήταν ζευγάρι με τον δράστη και χώρισαν πριν από κάποιο διάστημα και ότι την ώρα που η κοπέλα ανέβαινε, αυτός την πλησίασε και αυτή τον απέρριψε. Τότε ο Μεχμέτ Εκινοζού και ενώ είχε ξεκινήσει το λεωφορείο πυροβόλησε απανωτά.

……………….

DHA 7/3/2014