ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΤΥΠΟ

H Φελίνα Καζάκου παρέθεσε γεύμα προς τον μειονοτικό τύπο

feli2

Η Φελίνα Καζάκου που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για τον δήμο Κομοτηνής, στις 6 Μαρτίου παρέθεσε ένα γεύμα προς τον δήμο Κομοτηνής.

Στο δείπνο που παρέθεσε η στηριζόμενη από την Ν.Δ. υποψήφια δήμαρχος Φελίνα Καζάκου, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της νομαρχιακής οργάνωσης της Ν.Δ-Ροδόπης Ντίνος Μορφακίδης, ο πρώην πρόεδρος και νυν διοικητής νοσοκομείου Κομοτηνής Κώστας Ναλμπάντης και εκπρόσωποι του μειονοτικού τύπου.

Η υποψήφια δήμαρχος Φελίνα Καζάκου στην ομιλία που έκανε κατά το δείπνο εστίασε στο ότι υπάρχουν προβλήματα σε πολλά χωριά του δήμου Κομοτηνής και ότι τα προβλήματα στα μειονοτικά χωριά είναι ακόμη περισσότερα. Η Καζάκου ανέφερε πως ο νυν δήμαρχος Πετρίδης κατά την διάρκεια της θητείας του δεν επισκέφτηκε κανένα χωριό, πως η κατάσταση αυτή είναι πολύ σημαντική και ότι θα πρέπει να υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον κόσμο.

Η κυρία Καζάκου είπε πως είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες, πως θέλει να βαδίσουν μαζί αυτόν τον δρόμο και συνέχισε λέγοντας : ¨Στόχος μας είναι έχουμε στην ομάδα μας σταθερούς ανθρώπους. Με την ανακοίνωση του συνδυασμού θα αποκτήσετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Όπως όλοι ξέρουμε στην πατρίδα μας έχουμε μια σοβαρή οικονομική κρίση. Στόχος μας είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των πόρων που προέρχονται από την Ευρώπη. Εάν υπάρξουν πραγματικά σχέδια, χρήματα μπορούνε να βρεθούν. Για παράδειγμα βλέπουμε πως ο δήμος Αλεξανδρούπολης αξιοποίησε ιδιαίτερα τα σχέδια που παρήγαγε στο πεδίο του τουρισμού. Και εμείς μπορούμε αυτά να τα αξιοποιήσουμε και να παράξουμε με συναίνεση ωραία σχέδια σχετικά με τον τουρισμό στις ακτές μας¨.

Στο τέλος της ομιλίας της είπε πως ¨προσδοκούμε να μετάσχετε και εσείς σε αυτά τα σχέδια, βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας¨ και ολοκλήρωσε λέγοντας πως ¨Στόχος μας είναι να πάμε στην δεύτερη Κυριακή και να είμαστε η πλευρά που θα κερδίσει. Οι συνάδελφοι μου είναι πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν¨.

Εφ. Γκιουντέμ 6/3/2014