ΣΚΗΝΕΣ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ

¨Θα σε κάνω πουτάνα στο χωριό¨

Με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης σκότωσε τον άντρα της

250320141228110478693_2

Μήνυση με την οποία αντιμετωπίζει την ποινή των ισοβίων για ¨συζυγική ανθρωποκτονία¨ αντιμετωπίζει η 34 ετών Μεράλ Κιουτσουυκάι που φέρεται να σκότωσε με πιστόλι τον 40 ετών Γιαβούζ Χακάν Κιουτσουκάι στον οποίο είχε επιβληθεί η ποινή της απομάκρυνσης από το σπίτι λόγω βίας.

Η κάτοικος της συνοικίας Μιτχάτπασά Μεράλ Κιουτσουκάι υπέβαλε καταγγελία κατά του συζύγου της του οδηγού TIR Γιαβούζ Χακάν Κιουτσουκάι που την έδερνε. Στις 13/1 εκδόθηκε απόφαση απομάκρυνσης του από το σπίτι. Η γυναίκα μετακόμισε στο σπίτι του πατέρα της, παίρνοντας μαζί και το παιδί της. Τρεις μέρες αργότερα ο Γιαβούζ Χακάν Κιουτσουκάι πήγε στο σπίτι του πεθερού του, όπου φέρεται να έβρισε την Μεράλ Κιουτσουκάι λέγοντας της πως ¨Θα σε κάνω πουτάνα στο χωριό¨. Ακολούθως έβγαλε το πιστόλι που είχε μαζί του και έβαλε μέσα σφαίρα. Επενέβη τότε ο αδερφός της Μεράλ, ο οποίος τον χτύπησε με το ξύλο και τότε του έπεσε το όπλο. Η Μεράλ πήρε το όπλο και πυροβόλησε τον σύζυγο της. Ο Γιαβούζ Χακάν Κιουτσουκάι έχασε τη ζωή του.

¨ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ¨

Η Μεράλ Κιουτσουκάι που συνελήφθη από την στρατοχωροφυλακή ανέφερε πως στόχος της δεν ήταν να σκοτώσει. Δήλωσε πως μετανιώνει για το περιστατικό και περιγράφει την στιγμή της δολοφονίας ως εξής :

¨Όταν ζούσαμε μαζί στο χωριό πάντα έβριζε τα αδέρφια μου. Τους έλεγε πως «Εσείς δεν είστε άντρες. Είστε παλιάνθρωποι. Μα τι άντρες είστε εσείς ;». Σε εμένα μου τράβηξε πιστόλι και μου είπε «Θα σε κάνω πουτάνα στο χωριό».Όταν ο αδερφός μου τον χτύπησε με το ξύλο στον ώμο του έπεσε το όπλο. Τότε έβγαλε μαχαίρι. Κινήθηκε κατά του αδερφού μου. Είδα αίμα στο στήθος του αδερφού μου. Με χτύπησε και εμένα στο χέρι. Κάποιος με το πόδι του απομάκρυνε το όπλο που ήταν κάτω. Όταν είδα το αίμα στον αδερφό μου, πήρα το όπλο και με εκείνο τον φόβο και τον πανικό, πυροβόλησα δίχως να στοχεύσω, απλά θέλοντας να προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Ποτέ ξανά δεν έχω χρησιμοποιήσει όπλο. Θυμάμαι μόνο να πατάω την σκανδάλη. Δεν κινήθηκα με πρόθεση να δολοφονήσω¨.

……………

……………

DHA 25/3/2014