ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ

Ένας πρωθυπουργός-Δύο Ερντογάν

Ελευθερία διαδικτύου

 Φεβρουάριος 2014

Υπάρχει ένα τμήμα από ΜΜΕ που ξεσηκώνουν θόρυβο πως η κυβέρνηση ¨η κυβέρνηση απαγορεύει το διαδίκτυο¨ και ¨η κυβέρνηση επιβάλει λογοκρισία¨. Από την άλλη ο κόσμος μου βιώνοντας βλέπει τι κάνει ο καθένας. Εάν απευθύνετε κατηγορία πως μια κυβέρνηση που έφερε την τεχνολογία 30 χιλιάδες παρεμποδίζει το διαδίκτυο, τότε θα γελάνε παντού μαζί σας.

Μάρτιος 2014

Όλα αυτά θα τα ξεριζώσουμε. Ναι, ναι όλα. Όχι δήθεν θα πει έτσι αλλιώς η διεθνής κοινότητα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Τον κόσμο αυτό δεν θα τον κάνουμε τροφή για το Facebook για το Youtube ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Τα βήματα που πρέπει να γίνουν θα τα κάνουμε με τον πιο οριστικό τρόπο ;

Δημοσιογράφος ρωτά : Του κλεισίματος συμπεριλαμβανομένου ;

Ερντογάν : Ναι

Εμπιστοσύνη στα δικαστήρια

Φεβρουάριος 2010

Δεν αντιμετωπίζουμε με ευχαρίστηση κάθε δικαστική απόφαση. Βλέπουμε ότι μπορεί να προκύψουν αποτελέσματα ενάντια στα συμφέροντα της χώρας και του κόσμου. Αλλά δεν βγαίνουμε να εναντιωθούμε και να πούμε πως ¨εχθρεύονται το κόμμα ΑΚΡ¨ ή πως ¨επιχειρούν να φθείρουν την κυβέρνηση¨. Εάν κάθε φορά που δεν μας αρέσει μια δικαστική λειτουργία βγαίνουμε και κατηγορούμε πως το δικαστήριο βρίσκεται υπό την κυριαρχία κάποιων συγκεκριμένων ομάδων και εξυπηρετεί τους σκοτεινούς σκοπούς τους, τότε πως θα αντιμετωπίσουμε την ζημία που θα προκληθεί ; Εάν δεν τιμούμε και δεν εμπιστευόμαστε εμείς το νομικό σύστημα, δεν μπορούμε να περιμένουμε πως θα το πιστέψουν και θα το εμπιστευτούν άλλοι.

Μάρτιος 2014

Το δικαστήριο δεν είναι σε θέση να μπορεί να λάβει μια δίκαιη απόφαση. Διότι έτσι σχεδίασαν το δικαστήριο. Τώρα χρειάζεται να γίνει μια ρύθμιση στα δικαστήρια. Και για όσο δεν κάνουμε αυτά τα βήματα, η εθνική μας ασφάλεια τελεί σε κίνδυνο.

Ελευθερία των ΜΜΕ

Μάρτιος 2014

Την ελευθερία που έχουν σήμερα τα ΜΜΕ , πριν από 12 χρόνια ούτε να την ονειρευτούν δεν μπορούσαν.

Μάρτιος 2014

Σχετικά με το αν τηλεφώνησα από το Μαρόκο, ναι τηλεφώνησα. Το να γίνονται τέτοιες προσβολές έναντι σε έναν πρωθυπουργό που βρίσκεται στο εξωτερικό, ναι του το είπα, και αυτοί έλαβαν τα αναγκαία μέτρα.

Τουρκικά σχολεία (του Γκιουλέν στο εξωτερικό εννοεί)

Ιούνιος 2011

Πήγα σε διάφορες χώρες. Όταν επισκέφτηκα τα τουρκικά σχολεία, και είδα εκεί τους δασκάλους να ανατρέφουν εκείνα τα παιδιά, ένοιωσα ιδιαίτερα περήφανος εξ ονόματος του έθνους μου και της χώρας μου. Εύχομαι για το καλό των αρχιτεκτόνων αυτών. Με τον πλέον ειλικρινή τρόπο, συγχαίρω όλους διοικούντες αυτών των σχολείων που μεταφέρουν στον κόσμο τα μηνύματα της ειρήνης, της αδερφοσύνης, της φιλίας και της αλληλεγγύης.

Μάρτιος 2014

(Σχετικά με τα φροντιστήρια του Γκιουλέν στην Τουρκία)

Εγώ σας λέω ελάτε και πάρτε τα παιδιά σας από αυτά τα φροντιστήρια. Πάρτε τα. Εάν πάνε σε ετούτων τα σχολεία, να τα πάρετε. Μα αυτοί σαν την βδέλλα ρούφηξαν. Αλλά ακόμη και η βδέλλα είναι πιο ενάρετη από αυτούς. Η βδέλλα ρουφά το βρώμικο αίμα. Αυτοί ρούφηξαν το καθαρό μας αίμα. Για αυτό πάτε και πάρτε τα παιδιά μας.

…………….

…………….

Πολιτική γύρω από τα ηχητικά

Μάιος 2011

Ακόμη αυτά τα ΜΜΕ, ακόμη αυτοί οι πολιτικοί, τι λένε για όλα αυτά ξέρετε ; Λένε πως επεμβαίνουμε στην ιδιωτικότητα του ατόμου. Μα μήπως πρόκειται για κάτι με την γυναίκα του ώστε να είναι ιδιωτικό ; Μα δεν είναι κάτι με την γυναίκα του, πως το λες τότε ιδιωτικό ; Αυτό δεν είναι κάτι ιδιωτικό, δεν είναι ιδιωτικό, αυτό είναι κάτι το γενικό, είναι μια γενική ανηθικότητα και τίποτε άλλο.

Φεβρουάριος 2014

Κοιτάξτε εμείς με την ρύθμιση για το διαδίκτυο καταργούμε μια πολύ άσχημη και ανήθικη απειλή σε βάρος της πολιτικής και των πολιτικών κομμάτων. Αυτό είναι που κάνουμε. Αποτρέπουμε τον μέσω των κασετών σχεδιασμό της πολιτικής. Χτες μέσω κασετών σχεδιάστηκε το CHP. Kατά τον ίδιο τρόπο απειλήθηκε και το ΜΗΡ.

Όταν αυτό βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμείς ήμασταν που το βγάλαμε. Μέσα σε μισή ώρα τηλεφώνησα στον υπουργό κύριο Γιλντιρίμ και του έδωσα εντολές και αμέσως ταχύτατα το εμποδίσαμε και το σταματήσαμε.

……………

……………

 Youtube  22/3/2014