ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ

Συνομιλία του αρχικλέφτη Ερντογάν με τον γιό του αρχικλέφη τον Μπιλάλ Ερντογάν

Για ποιο λόγο τα κλεφτοΜΜΕ που ανήκουν στον αρχικλέφτη διαψεύδουν αμέσως κάθε είδηση από τις 16 Δεκεμβρίου και μετά ;

Διότι οι ιδιοκτήτες τους είναι αρχικλέφτες και είναι υποχρεωμένοι να τον υπερασπιστούν…

Για ποιο λόγο θέλουν να κάνουν την ΜΙΤ ένα φορέα που δεν θα μπορεί να τον αγγίξει κανείς και δεν θα έχει καμμιά ευθύνη ;

Διότι η μόνη τους ελπίδα για να βγούνε από τον βούρκο στον οποίο βυθίστηκαν είναι να έχουν απεριόριστη εξουσία.

Μα γιατί τότε αποτυχαίνουν τόσο ;

Μα διότι εγκέφαλος τους είναι ο γιός, ο Μπιλάλ…

Ο Μπιλάλ Ερντογάν μιλά με τον πατέρα του τον ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗ και δίνει το καλό νέο : ¨Μπαμπά για αύριο βάλαμε τίτλο σε εφημερίδες περί ¨λόμπι θεολόγων¨, οι δημοσιογράφοι όλοι είναι διαθέσιμοι, εάν έρθουν και πληροφορίες από την ΜΙΤ θα είναι ολοκληρωμένο¨

Και έρχεται μια πικρή παραδοχή από τον ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗ : ¨Αυτοί (ο τύπος) φτάνει σε περισσότερες πληροφορίες από την ΜΙΤ, αλλά θα δούμε¨.

18/12/2013 Η επομένη μέρα από την επιχείρηση της 17/12 

Μπιλάλ Ερντογάν : ¨ Μπαμπάκα μου εμείς καθίσαμε με τον Σερχάτ (αδερφός του Μπεράτ) με τον Μπεράτ (γαμπρός του αρχικλέφτη Ερντογάν) το βράδυ και είπαμε πως πρέπει να κάνουμε κάτι για να πληρώσουν για αυτά που έγιναν μέχρι τώρα, αυτοί (η κοινότητα Γκιουλέν) θα μάθει την θέση της, θα τελειώσει αυτή η ιστορία, είναι ανάγκη να γίνει κάτι σε όλους μέχρι και σε αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή.

Ρ.Ταγίπ Ερντογάν : Υπάρχουν ήδη βήματα που θα γίνουν σήμερα, η δουλειά θα φτάσει αρκετά μέσα, αλλά φυσικά τα ΜΜΕ του Σερχάτ (ανώτατο μέλος της διοίκησης των κλεφτοΜΜΕ που έχουν τις Σαμπάχ, Τακβίμ και ΑTV) θα πρέπει να παράσχουν ισχυρή στήριξη μαζί με τους άλλους φίλους (εφ. Στάρ και Ακσάμ).

Μπιλάλ Ερντογάν : Πρώτα ο Θεός θα δεις τους τίτλους τους. Η Τακβίμ έβαλε τίτλο ¨λόμπι θεολόγων¨. Η Σαμπάχ έχει ¨Δεν πέτυχε με την κασέτα, να δώσουμε τον φάκελο¨. Αυτά είναι απόλυτα έτοιμα μπαμπάκα μου, αυτή τη στιγμή περιμένουν την εντολή σας (τα αμερόληπτα και ανεξάρτητα ΜΜΕ! ). Θα αρχίσουν να χτυπάνε από την κορυφή.

Ρ.Ταγίπ Ερντογάν : Εντάξει ψυχή μου θα μπούμε με ότι έχεις στα χέρια σου, δεν υπάρχει κάποια αντίρρηση.

Μπιλάλ Ερντογάν : Λένε πως καλά θα ήταν να ερχόταν και λίγο υλικό από την ΜΙΤ ( δηλαδή δεν είναι υπηρεσία της Τουρκίας αλλά φορέας για τις επιδείξεις του αρχικλέφτη).

Ρ.Ταγίπ Ερντογάν : Θα δούμε , θα δούμε.

Μπιλάλ Ερντογάν : Πρώτα ο Θεός έτσι θα είναι πολύ διαφορετικό.

Ρ.Ταγίπ Ερντογάν : Αυτοί (ο τύπος) φτάνει σε περισσότερες πληροφορίες από την ΜΙΤ, αλλά θα δούμε.

Μπιλάλ Ερντογάν : Φυσικά αυτοί, με τις δυνατότητες τους ως δημοσιογράφοι προσπαθούν να φτάσουν κάπου. Θα ήταν καλύτερα αν και η ΜΙΤ εργαζόταν λίγο πιο μπροστά !

Ρ.Ταγίπ Ερντογάν : Θα δούμε.

 Υoutube     Haramzadeler  9/3/2014