ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ !

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ : ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ YOUTUBE KAI ΤΟ FACEBOOK

23556501

O πρωθυπουργός Ερντογάν μιλώντας χτες το βράδυ στο τηλεοπτικό κανάλι ΑΤV απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την επικαιρότητα :

¨Αυτή την στιγμή δεν είμαι σε θέση να μιλήσω χωρίς να διατρέχω το ρίσκο να παρακολουθείται η συνομιλία μου. Παράτησα το κρυπτογραφημένο τηλέφωνο και πλέον μιλάω από κανονικό τηλέφωνο. Σκέφτομαι «αν θέλετε να ακούσετε, ακούστε». Μα αυτές οι υποκλοπές και τα μοντάζ φτάνουν τον άνθρωπο στα άκρα. Φτάνουν να χωρίζουν τους ανθρώπους από τους συζύγους τους και να χαλάνε οικογένειες. Προσέξτε πως οι γνωστοί αυτοί κύκλοι είχαν εξεγερθεί κατά του νόμου για το διαδίκτυο. Τέλος πάντων εμείς ότι μπορέσαμε κάναμε αυτή τη στιγμή.

Και σε αυτό το σημείο και μετά από τις 30 Μαρτίου θα κάνουμε και άλλα βήματα. Σχετικά με αυτό το θέμα είμαστε αποφασισμένοι. Εμείς δεν θα δώσουμε αυτό το έθνος τροφή για το YouTube και το Facebook. Τα δέοντα βήματα, όποια και αν είναι θα τα κάνουμε με απόλυτες γραμμές. Ακόμη και το κλείσιμο τους. Διότι αυτοί οι άνθρωποι και αυτοί οι φορείς χάριν των κερδών τους εξωθούν σε κάθε είδους ανηθικότητα, κατασκοπία και πρακτοριλίκι. Δεν μπορεί να υπάρχει μια τέτοια αντίληψη περί ελευθερίας. Μίλησα σχετικά με αυτά τα θέματα (σχετικά με τον Γκιουλέν) με τον κύριο Ομπάμα. Ελπίζω και σε εκείνη την πλευρά. Τους είπα πως η πηγή της ανησυχίας της χώρας μου βρίσκεται σε εσάς, βρίσκεται στην Πενσυλβάνια. Τόσο ανοιχτά το είπα, είπα πως περιμένω από εσάς να προβείτε στα δέοντα. Διότι εάν αυτοί που απειλούνε την εσωτερική ασφάλεια της χώρας μου βρίσκονται σε εσάς τότε και εσείς πρέπει να τηρήσετε την δέουσα στάση. Τους είπα πως όπως εσείς όταν βρίσκονται σε εμάς άτομα που απειλούνε την εσωτερική σας ασφάλεια μας τους ζητάτε, κατά τον ίδιο τρόπο έχω και εγώ το ίδιο δικαίωμα. Το είδε θετικά και μου είπε πως το μήνυμα ελήφθη.

……………………..

DHA 7/3/2014