ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

¨Επήλθε δικαίωση¨

280220141909453720527_2 (1)

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν δήλωσε πως ¨Δυστυχώς ένα τμήμα ¨παράλληλων¨ δικαστικών είχαν κάνει πολύ άδικα και έωλα βήματα, εγώ πάντα ευχόμουν αργά ή γρήγορα να επέλθει δικαίωση και αυτό έγινε¨

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν αποχωρώντας από τα εγκαίνια του πανεπιστημιακού νοσοκομείου που έκανε μετά από το συλλαλητήριο στην πλατεία Εθνικών Δυνάμεων, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την αποφυλάκιση του Ρεζά Σαρράφ και των παιδιών των πρώην υπουργών. Ο πρωθυπουργός Ερντογάν είπε :

¨Αξιότιμοι φίλοι, να πως την αλήθεια προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και οι προσδοκίες μου. Διότι μετά από αυτές τις τελευταίες εξελίξεις και ιδιαίτερα μετά από τα δεκάδες χιλιάδες περιστατικά υποκλοπών εντός της δικαστικής διαδικασίας, ένα τμήμα ¨παράλληλων¨ δικαστικών είχαν κάνει πολύ άδικα και έωλα βήματα. Εγώ πάντα ευχόμουν αργά ή γρήγορα να επέλθει δικαίωση και αυτό έγινε. Εύχομαι γιατί ήταν πολλά τα παρόμοια θύματα. Είθε με την βοήθεια του Θεού αυτοί οι άνθρωποι θύματα να δικαιωθούν και να βγουν το συντομότερο από τις φυλακές. Πρόκειται για μια δικαστική διαδικασία. Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση εμείς ως πρωθυπουργός να επέμβουμε σε αυτήν. Η σημερινή εξέλιξη δείχνει πως ανοίγει ή θα ανοίξει ο δρόμος για πολλά πράματα. Ευχή μου είναι η ιστορία αυτή να προχωρήσει γρήγορα και να επέλθει λύση για τα θύματα αυτά¨.

……………

DHA 28/2/2014

 Σχ : Φυσικά και δεν τίθεται θέμα παρέμβασης ! Αν είναι δυνατόν ! Απλά άλλαξε τον νομάρχη Κωνσταντινούπολης, μερικές εκατοντάδες δικαστικούς, χιλιάδες αστυνομικούς και ακόμη και την νομοθεσία σχετικά με τον διορισμό δικαστών και εισαγγελέων….