ΟΤΑΝ Η ΕΓΚΥΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΓΑΜΟ….

Έθαψαν την νέα γυναίκα με το έμβρυο στην κοιλιά

Την 4 μηνών έγκυο την σκότωσε ο αγαπημένος της

250320141529464005009_2

Όταν στο Καχραμάνμαράς βρέθηκε δολοφονημένη και θαμμένη η 4 μηνών έγκυος Σεβντά Σαλιάκ (23) την οποία αναζητούσε η οικογένεια της, συνελήφθησαν σχετικά ο αγαπημένος της ο Οσμάν (21) και δύο ακόμη φίλοι του. Ο Οσμάν Α. δήλωσε πως σκότωσε την κοπέλα επειδή είχε σχέση με άλλον και ότι έχει μετανιώσει.

Η οικογένεια της κοπέλας την περασμένη Τετάρτη την δήλωσε στην αστυνομία ως αγνοούμενη. Η αστυνομία που άρχισε έρευνα, εντόπισε πως η Σαλιάκ είχε επί μακρόν σχέση με τον Οσμάν Α. Η αστυνομία άρχισε να αναζητεί τον εξαφανισμένο Οσμάν Α. και έφτασε σε πληροφορίες που αγνοούσε η οικογένεια του. Η αστυνομία εντοπίζοντας πως ο Οσμάν έκανε συνεχώς παρέα με τους Μεχμέτ Τ. και Αλή Κ., συνέλαβε αυτά τα δύο άτομα.

 ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ

.Οι δύο συλληφθέντες στην κατάθεση τους είπαν πως γνώριζαν το ζευγάρι και περιέγραψαν αυτά που γνώριζαν. Ανέφεραν πως στις 19 Μαρτίου τους τηλεφώνησε ο Οσμάν Α., τους είπε να βρεθούνε στην περιοχή Χαϊβάν Παζαρί και συνέχισαν λέγοντας :

¨Όταν φτάσαμε ο Οσμάν ήταν στο αυτοκίνητο και δίπλα του ήταν το πτώμα της Σεβντά. Μας είπε πως η κοπέλα του ήταν έγκυος και τον πίεσε να παντρευτούν αλλά αυτός υπό την επήρεια αλκοόλ την σκότωσε. Τα χάσαμε. Μας ζήτησε να τον βοηθήσουμε να θάψει το πτώμα. Υπό την επήρεια του σοκ, τον βοηθήσαμε και θάψαμε το πτώμα στην άκρη του φράγματος. Υπό τον φόβο πως θα μας φόρτωναν την δολοφονία δεν πήγαμε στην αστυνομία, ενώ ο Οσμάν έφυγε¨.

……………..

……………..

DHA 25/3/2014