ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΘΗΣΑΥΡΟ, ΑΛΛΑ….

Mετά από 3 μέρες έφτασαν στα πτώματα τους !

230320141058207882123_2

Μετά από τρεις μέρες επετεύχθη πρόσβαση στα πτώματα τω αδερφών Μουχιτίν Σεβαλκαλαγιτζί (24) και του Ραμαζάν Σεβαλκαλαγιτζί (22) που καταπλακώθηκαν από κατολίσθηση χωμάτων την ώρα που είχαν ανοίξει τούνελ για αναζήτηση θησαυρού στην περιοχή Σαρίογλάν της Καισάρειας.

Ο Ρεσίτ Κοτς ενημέρωσε την στρατοχωροφυλακή, αναφέροντας πως τα ξαδέρφια του , ο φοιτητής του πανεπιστημίου Αρνταχάν Μουχιτίν Σεβαλκαλαγιτζί και ο φοιτητής του πανεπιστημίου Τσάνκιρι Ραμαζάν Σεβαλκαλαγιτζί, γύρω στις 05:30 καταπλακώθηκαν από χώματα ευρισκόμενοι σε τούνελ που είχαν ανοίξει κοντά στο χωριό Μπουρούνορεν, ψάχνοντας για θησαυρό.

Ομάδες από την UMKE, την AFAD και την στρατοχωροφυλακή που εργάστηκαν από κοινού στο τούνελ, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στα αδέρφια Σεβαλκαλαγιτζί. Έτσι άρχισε εργασία με δύο εκσκαφείς ι οποίοι την πρώτη μέρα ανέσυραν μπαταρίες που είχαν χρησιμοποιήσει τα αδέρφια για τον φωτισμό του τούνελ, ηλεκτρικά καλώδια, λαμπτήρες και αγωγούς εξαερισμού. Οι εργασίες με τα μηχανήματα συνεχίστηκαν και την δεύτερη μέρα σε βάθος 10 μέτρων από την επιφάνεια. Σήμερα κατά τις εργασίες που συνεχίστηκαν εντοπίσηκαν τα πτώματα των δύο αδερφών που βρισκόταν στο 21ο μέτρο από τα συνολικά 35 του τούνελ. Εντοπίστηκε πως τα πτώματα βρισκόταν δίπλα-δίπλα. Τα πτώματα των δύο αδερφών που είδαν τα τούνελ στο οποίο έψαχναν για θησαυρό, να γίνεται ο τάφος τους, μετά από την αυτοψία στην εισαγγελία, θα αποδοθούν στις οικογένειες τους.

DHA 23/3/2014