ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ DEB ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

O αντιπρόεδρος του DEB Αλή Πεντζάλ επισκέφτηκε την Αλεξανδρούπολη

139367482837602

Το βράδυ της 28/2 ο αντιπρόεδρος του DEB και υπεύθυνος των κομματικών του γραφείων στον Έβρο Αλή Πεντζάλ, επισκέφτηκε ομογενείς που ζούνε στην Αλεξανδρούπολη.

Στην επίσκεψη αυτή τον αντιπρόεδρο συνόδεψαν ο υπεύθυνος των θρησκευτικών λειτουργών Έβρου Αμπντουραχίμ Κουρού και ο σύμβουλος του Μεγάλου Δερείου Μεχμέτ Τσιλιγγίρ.

Ο αντιπρόεδρος Αλή Πεντζάλ περιέγραψε στους ομογενείς μας το κόμμα DEB και τις δραστηριότητες του και άκουσε τα βάσανα που βιώνουν. Σχολιάζοντας σχετικά με τις εκλογές που θα γίνουν τον Μάιο, ανέφερε πως ο καιρός είναι καιρός για ενότητα. Ολοκλήρωσε τα λόγια του υποσχόμενος πως την επόμενη φορά θα βρεθεί εκεί μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος.

Iστοσελίδα του DEB 1/3/2014

Σχ : Προσέξτε ότι ο Κουρού ο ψευτοιμάμης του Μεγάλου Δερείου και διώκτης της Χαράς Νικοπούλου αναβαθμίστηκε σε   ¨υπεύθυνο των θρησκευτικών λειτουργών Έβρου¨. Η υπηρεσία του εκτίμησε τα πεπραγμένα του προφανώς…

Σχετικά με το DEB τι να πει κανείς ; Κόμμα που δεν μετάσχει σε εκλογές ! Mόνο προπαγάνδα κάνει !

Και όσο και αν το δημοσίευμα κάνει λόγο για ομογενείς, όλοι ξέρουν πως πρόκειται για Ρωμά πολίτες. Αν βέβαια εμείς αδιαφορούμε, σε λίγα χρόνια θα γίνουν ΚΑΙ αυτοί ¨ομογενείς¨. Η φύση απεχθάνεται τα κενά.