ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Περατώθηκε ο διαγωνισμός ¨Η Δυτική Θράκη με ένα καρέ¨

kubraf2

Με τελετή που έγινε στην Προύσα βραβεύτηκαν οι νικητές του διαγωνισμού ¨Η Δυτική Θράκη με ένα καρέ¨

Πρώτη στον φωτογραφικό αυτό διαγωνισμό που οργανώθηκε από τον παράρτημα Προύσας-Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης(BTTDD) και από την νεολαία του BTTDD, ήρθε η Κιουμπρά Ερέν

Τα έργα των μετεχόντων στον διαγωνισμό που διήρκεσε από τις 30 Ιουνίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2013 και συντονίστηκε από τον Μουσταφά Σολάκ-προέδρου της νεολαίας του BTTDD, αναρτήθηκαν για ψηφοφορία στον χώρο του διαδικτύου. Η ψηφοφορία έληξε στις 10 Φεβρουαρίου 2014. Σύμφωνα με την ψηφοφορία για την αξιολόγηση των 70 φωτογραφιών που ψηφίστηκαν, πρώτη ήρθε η Κιουμπρά Ερέν, δεύτερος ο Αχμέτ Λατίφ και τρίτος ο Φατίχ Τουμπάν. Στην πρώτη δόθηκε ένα χρυσό, στον δεύτερο μισό και στον τρίτο 1/3 του χρυσού, ενώ τιμητική βράβευση δόθηκε στον Ουμίτ Χαλίλ.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορντεκλί της Προύσας, μιλώντας ο πρόεδρος της νεολαίας του BTTDD Μουσταφά Σολάκ, είπε πως ως νεολαία του BTTDD παίρνουν μέρος σε όλα τα προγράμματα κοινωνικής ευθύνης και συναντούνται με Δυτικοθρακιώτες νέους ακόμη και αν είναι στην άκρη του κόσμου.

Ο πρόεδρος του παραρτήματος Προύσας του BTTDD Σουκρού Κιοσέ ανέφερε πως οι νέοι έχουν πετύχει πολύ σημαντικά πράματα. Ο πρόεδρος Κιοσέ δήλωσε : ¨Συγκεντρωθήκαμε για να συνενώσουμε τους νέους μας που έχουν ανατραφεί στην Δυτική Θράκη και για να μην ξεχνάμε την καταγωγή μας. Ευχαριστώ την νεολαία του συλλόγου μας για την οργάνωση αυτής της ωραίας εκδήλωσης. Κύριος στόχος μας εδώ είναι η περιγραφή των ηθών και των εθίμων μας στις νεότερες γενιές. Βλέπουμε ότι αυτόν τον στόχο τον πετύχατε και χαιρόμαστε να σας βλέπουμε όλους μαζί¨.

………………

Εφ. Γκιουντέμ 3/3/2014

Σχ : Μερικές φωτογραφίες ου βρήκαμε από την εκδήλωση :

2

 

4

 

 

BTTDD