ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

Kείμενο του ιστολόγιου 19/3/2014

Σας παρουσιάζουμε σήμερα ένα βίντεο από τον χρήστη ¨Αρχικλέφτης¨ BAŞÇALAN

Αφορά τηλεφωνικές συνομιλίες του στενού συμβούλου του Ερντογάν του Εφκάν Αλά με τον νομάρχη Κωνσταντινούπολης. Πανικόβλητος ο Ερντογάν βάζει το ¨πιστό του σκυλί¨  να πει στον νομάρχη (και διοικητή της εκάστοτε αστυνομίας στον νομό) να προσέξει μη τυχόν και γίνει καμμία έρευνα στηνπρωθυπουργία ! Ε βέβαια όλη μέρα τα κάμαρια του Ερντογάν τα παιδιά του (όπως αποκαλύφθηκε σε άλλη συνομιλία) κουβαλούσαν τα κλεψιμέϊκα χρήματα και ακόμη δεν είχαν τελειώσει…. ;

Ακολουθεί η αποδελτίωση του βίντεο :

Αρχικλέφτης

Απομακρύνονται οι αστυνομικοί διευθυντές Κωνσταντινούπολης για να μην κάνουν έρευνα στο σπίτι του αρχικλέφτη

Συνομιλία του Εφκάν Αλά-μαχητή του αρχικλέφτη με τον νομάρχη Κωνσταντινούπολης Χουσεΐν Αβνί Μουτλού

Την νύχτα της 18ης Δεκεμβρίου η κλεφτοκυβέρνηση συγκαλείται και αποφασίζει να απομακρύνει όλους τους αστυνομικούς από τις θέσεις τους. Ο Εφκάν Αλά-μαχητής του αρχικλέφτη δίνει οδηγία στον νομάρχη Κωνσταντινούπολης : ¨Μην περιμένεις το πρωί, απομάκρυνε τους αστυνομικούς, να μην πάρουν οι ίδιοι αστυνομικοί την κατάθεση του (του Ριζά Σαρράφ που έδωσε ρουσφέτια 100 τρις λίρες στον Μπιλάλ Ερντογάν και στα παιδιά των υπουργών)

Αλλά η αλήθεια εμφανίζεται στην δεύτερη συνομιλία . Ο Εφκάν Αλά λέει ¨Οι αστυνομικοί αυτοί σε καμμία περίπτωση να μην πάνε στην πρωθυπουργική κατοικία, όποιος πάει να τον απομακρύνεις αμέσως από τα καθήκοντα του¨. Προφανώς διότι στο σπίτι του αρχικλέφτη ακόμη δεν είχαν εξαφανιστεί τα εκατομμύρια δολάρια.

Ο λόγος για την γεμάτη φόβο και πανικό συνομιλία του αρχικλέφτη με τον Μπιλάλ είναι τα 1 δις $ που υπάρχουν στο σπίτι ! Σε αυτό ακριβώς το διάστημα ο αρχικλέφτης απομακρύνει όλους τους αστυνομικούς για να μην γίνει έφοδο στην κατοικία στο Κίσικλι.

Σας παρουσιάζουμε αυτό τον διάλογο με την ευχή μια μέρα να αποδοθούν τα χρήματα που κλάπηκαν, το νομικό σύστημα και το μέλλον της Τουρκίας.

)

1η Συνομιλία

Ημερομηνία και ώρα : 18/12/2013 02:27:41

Χ. Αβνί Μουτλού : Παρακαλώ

Εφκάν Αλά : Εμείς είμαστε εδώ τώρα συγκεντρωμένοι. Αυτούς τους δύο, τους αστυνομικούς διευθυντές και τους υποδιευθυντές τους που έκαναν αυτή τη δουλειά χωρίς να σας ενημερώσουν, όλους αυτούς πάτε τώρα και απομακρύνετε τους από τις θέσεις τους, και στην θέση βάλτε σωστούς και τίμιους ανθρώπους που δεν θα λειτουργήσουν σαν συμμορία και θα στήσουν μια αντικυβερνητική συνωμοσία

Χ. Αβνί Μουτλού : Όταν μιλάμε για απομάκρυνση ; Θα τους απομακρύνουμε από τα καθήκοντα.

Εφκάν Αλά : Θέσε τους σε διαθεσιμότητα

Χ. Αβνί Μουτλού : Α να τους θέσουμε σε διαθεσιμότητα

Εφκάν Αλά : Να τους στείλετε σε άλλα μέρη. Αυτή την στιγμή πάνε και μάζεψε τους αμέσως, μέσα σε μια ώρα να το έχεις τελειώσει.

Χ. Αβνί Μουτλού Κύριε υφυπουργέ δεν γίνεται να το κάνουμε το πρωί ;

Εφκάν Αλά : Μα αν αυτοί οι ίδιοι πάρουν τις καταθέσεις τότε δεν θα έχει καμμιά σημασία, γιατί οι ίδιοι άνθρωποι είναι ου έστησαν την συνωμοσία.

Χ. Αβνί Μουτλού: Καλά, άλλωστε τις καταθέσεις τους θα τις πάρει και εισαγγελέας.

Εφκάν Αλά : Ας τις πάρει, αφού πρώτα πάρει την θέση του ένας τίμιος άνθρωπος, ο δικός σας ο αστυνομικός διευθυντής…Τέλος πάντως δεν το χειρίζομαι εγώ αυτό (η κυβέρνηση του αρχικλέφτη αποφασίζει. Σε συνομιλία που είχαμε δημοσιεύσει νωρίτερα, ο αρχικλέφτης είχε πει στον Μπιλάλ πως ¨γίνονται κάποια βήματα σχετικά με την αστυνομία)

Χ. Αβνί Μουτλού : Εντάξει κατάλαβα.

Εφκάν Αλά : Άντε αδερφέ εντάξει, προχώρα και πες μας πως το τελείωσα.

Χ. Αβνί Μουτλού : Ευχαριστώ , καλό βράδυ .

 

2η Συνομιλία

Ημερομηνία και ώρα: 18.12.2013 03:43

Εφκάν Αλά : Όπως είπα, εδώ στην πρωθυπουργία, κανονικά δεν χρειάζεται να το πω αυτό, αλλά μη τυχόν οποιοσδήποτε αστυνομικός και καθοιονδήποτε τρόπο έρθει εδώ στην πρωθυπουργία, αυτό πρόσεξε το έτσι.

Χ. Αβνί Μουτλού: Ποιος να πάει ;

Εφκάν Αλά : Δεν ξέρω, ούτε η γλώσσα κου δεν φτάνει να το πει, στο κατάλυμα του πρωθυπουργού μη τυχόν γίνει κάτι τέτοιο, δεν είναι δυνατόν, κατάλαβες ;

Χ. Αβνί Μουτλού : Μα εμείς εδώ, έ όχι , έ όχι , κατάλαβα.

Εφκάν Αλά : Αδερφέ οποιοσδήποτε κάνει τέτοιο βήμα αμέσως απομακρύνεται από την θέση του

Χ. Αβνί Μουτλού : Α όχι δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι τέτοιο.

Εφκάν Αλά : Αν άνθρωπε μου συμβεί κάτι τέτοιο θα κάνετε το εξής, πρώτον θα ενημερώσετε αμέσως και δεύτερον θα τους απομακρύνετε αμέσως από τις θέσεις τους.

Χ. Αβνί Μουτλού : Ε όχι δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι τέτοιο, φυσικά δεν κατέχω όλες τις πλευρές της υπόθεσης αλλά δεν πιστεύω.

Εφκάν Αλά : Σε αυτά τα θέματα να είσαι πολύ ευαίσθητος νομάρχη μου. Αν φύγουν τα μυαλά από την θέση τους, ναι κανονικά δεν γίνονται αυτά, ας πούμε όμως ότι έγινε κάτι τέτοιο, τότε αδερφέ όποιος είναι τοποθετημένος εκεί αμέσως απομακρύνεται από την θέση του, τέλος. Και τα περαιτέρω άστα εδώ σε εμάς, ότι χρειάζεται από νομικής πλευράς το καλύπτουμε αδερφέ.

Χ. Αβνί Μουτλού : Εντάξει , εντάξει μα γίνονται τέτοια πράματα ;

Εφκάν Αλά : Και στην ΜΙΤ τα ίδια έκαναν, αλλά γύρισε αντίστροφά και όλα τέθηκαν υπό προστασία, κανείς δεν μπορεί να κουνηθεί, ε μα δεν γίνονται τέτοια πράματα.

Χ. Αβνί Μουτλού : Έγινε, έγινε.

Εφκάν Αλά : Για ότι χρειαστεί βγαίνει και νόμος.

Χ. Αβνί Μουτλού : Να είστε καλά

Youtube  12/3/2014