ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤOΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΙΟΥΝΤΕΜ…

Αρχίζει ο εκλογικός αγώνας

sadyar2

Άρχισε ο αγώνας για τοπικές εκλογές που θα γίνουν τον Μάιο

……………………

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Στους δήμους υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα. Ο δήμαρχος Κομοτηνής εργάζεται για την ολοκλήρωση της λίστας του. Η Σιμπέλ Μουσταφάογλου που το 2010 μετείχε ως ανεξάρτητη υποψήφια στον δήμο Κομοτηνής ως πρόεδρος του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την Ισότητα¨, συζητείται πως θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του Πετρίδη.

Πέραν του Πετρίδη τις εργασίες τους άρχισαν η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Λαφτσή που φαίνεται να αποτελεί και το φαβορί, και η άλλη γυναίκα, η υποψήφια με την στήριξη της Ν.Δ. Φελίνα Καζάκου. Η Ελένη Λαφτσή άρχισε την προεκλογική της καμπάνια μετέχοντας στις απανωτές κινητοποιήσεις που έκαναν οι αγρότες για τρεις εβδομάδες. Η υποψήφια ου ΣΥΡΙΖΑ που επιδιώκει να υπάρξει στις εκλογές αντανάκλαση της αντιπολίτευσης που γίνεται στο θέμα της οικονομικής κρίσης, θέλει να πάει τον αγώνα στον δεύτερο γύρο.

Η υποστηριζόμενη από την Ν.Δ. Φελίνα Καζάκου άρχισε τις περασμένες μέρες τις επισκέψεις της. Η Καζάκου κάνοντας μια από τις πρώτες της επισκέψεις στον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης, έδειξε πως προτίθεται να κάνει άνοιγμα στην μειονότητα.

Στην ΔΗΜ.ΑΡ. συζητείται να μην κατεβάσουν ανεξάρτητο συνδυασμό αλλά να στηρίξουν τον δήμαρχο Πετρίδη. Υποψήφιος του ΚΚΕ αναφέρεται πως θα είναι ο Νίκος Φακιρίδης.

Ακόμη δεν έχει καθοριστεί η τακτική που θα ακολουθήσει η Χρυσή Αυγή στον δήμο Κομοτηνής.

………………

Εφ.Γκιουντέμ 22/2/2014 

Σχ : Αφού η εφημερίδα Γκιουντέμ που συμφωνεί σε όλα (….) με το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών δεν κάνει καμμία αναφορά στην δημοτική παράταξη Σπάρτακος, άρα κατ΄αντιδιαστολή όλοι πρέπει να ψηφίσουμε Σπάρτακο στην Κομοτηνή .

Viva !