ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

H υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Κομοτηνής Ελένη Λαφτσή επισκέφτηκε την συνοικία Χάρμανλικ

Laftsi

Η υποψήφια δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Κομοτηνής και επικεφαλή της παράταξης Πολιτική Ανατροπή Ελένη Λαφτσή, άρχισε τις προεκλογικές της περιοδείες. Η Ελένη Λαφτσή συνοδεία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ, του πρώην βουλευτή Μουσταφά Μουσταφά και υποψηφίων του συνδυασμού της, επισκέφτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2014 τις συνοικίες Κίρμαχαλέ, Μάστανλι και Χάρμανλικ.

Στις επισκέψεις που έκανε η Λαφτσή σε Κίρμαχαλέ και Μάστανλι όπου και συνομίλησε με κατοίκους, αναφέρθηκε σε θέματα που τους αφορούν και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους για την επίλυση θεμάτων. Οι κάτοικοι ανέφεραν πως πολλές φορές προκύπτουν θέματα όχι από την οικονομική κρίση αλλά από την αδιαφορία του δημάρχου.

Η Ελένη Λαφτσή στον διάλογο που είχε με κατοίκους της περιοχής, ανέφερε πως δεν πήγε εκεί για να προβάλλει υποσχέσεις, ενώ τόνισε πως συνεχώς θα είναι σε επαφή με κατοίκους του δήμου για να βρίσκονται λύσεις. Η Ελένη Λαφτσή υπενθύμισε πως οι συνδυασμοί που ίδρυσαν ο Πετρίδης και η Καζάκου δεν είναι ανεξάρτητοι, τόνισε πως ο πρώτο συνδυασμός υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και ο δεύτερος από την Ν.Δ. και ζήτησε οι ψηφοφόροι να μην ξεγελαστούν από απατηλές υποσχέσεις. Η Ελένη Λαφτσή ανέφερε : ¨Τα άτομα αυτά που όταν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ήταν ισχυρά, έτρεχαν για να αναδειχτούν ως υποψήφιοι, τώρα δηλώνουν πως δήθεν είναι ανεξάρτητοι. Εάν την βραδιά των εκλογών κερδίσει ο Πετρίδης, ο Βενιζέλος θα γιορτάσει και θα πει πως ο λαός υποστηρίζει τις πολιτικές μας απόψεις. Μην επιτρέψετε να υφαρπάξουν τις ψήφους σας. Ελάτε όλοι μαζί να αλλάξουμε την πόλη μας και να πούμε ένα στοπ σε αυτή την κακή διακυβέρνηση¨.

…………….

Εφ. Μιλλέτ 19/2/2014