ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ….

Έσκισαν Κοράνι και το πέταξαν σε νεκροταφείο στην Ρόδο

8613b8c48593289f811f561a100471f3_XL

Έσκισαν Κοράνι στην Ρόδο και το πέταξαν σε μουσουλμανικό νεκροταφείο. Στην είσοδο του νεκροταφείου βρέθηκαν φυλλάδια της Χρυσής Αυγής.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Ροδιακή ο πρόεδρος του Συλλόγου Μουσουλμάνων Ρόδου Μουσταφά Σεϊχ, είπε πως όταν το πρωί πήγε στο νεκροταφείο αντίκρισε μια ανατριχιαστική για τους ίδιους και για την θρησκεία τους εικόνα.

Άγνωστα άτομα τεμάχισαν ένα Κοράνι και το πέταξαν μέσα στο νεκροταφείο. Στην είσοδο του νεκροταφείου βρέθηκαν φυλλάδια της Χρυσής Αυγής.

Μετά από το περιστατικό η αστυνομία ενημέρωσε την Γ.Γ. της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. Μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας που ζούνε στην Ρόδο,πήγαν στο νεκροταφείο όπου και είδαν επιτόπου την ανατριχιαστική εικόνα.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες της.

Το σχετικό βίντεο :

1

2

Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί 23/2/2014

Σχ : Δε ξέρουμε φυσικά ποιός είναι ο δράστης αλλά να θυμίσουμε πως οι Τούρκοι όταν θέλουν είναι μάστορες στις προβοκάτσιες όπως έδειξε η ομολογία του συνταξιούχου στρατηγού Σαμπρί Γιρμιμπέσογλου, για την ανατίναξη των τζαμιών Μπαϊρακτάρη και Ομεριέ 25.3.1962 στην Κύπρο, από την τρομοκρατική ΤΜΤ – όργανο από το 1958 του Γραφείου Ειδικού Πολέμου (ΓΕΠ) της Τουρκίας.