ΞΕΦΥΓΑΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ…

¨Έκανα πως πέθανα και σώθηκα !¨

Ο πατέρας δύο παιδιών Κενάν Έρογλου ισχυριζόμενος πως εδάρη από αστυνομικούς που έκαναν έλεγχο επειδή δεν σταμάτησε στο σχετικό τους σήμα, έδωσε στον τύπο τις σχετικές εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας.

Ο Έρογλου δήλωσε πως ¨οι αστυνομικοί και ο οδηγός του γερανού με έδειραν και με έσυραν κάτω. Έπαιξα θέατρο πως πέθαναν. Έτσι με άφησαν.

Ο πατέρας δύο παιδιών Κενάν Έρογλου που εργάζεται σε πλυντήριο αυτοκινήτων την περασμένη Τετάρτη γύρω στις 23:30 ξεκίνησε για να πάει σπίτι του στο Γκαζιοσμάνπασά (Κωνσταντινούπολης) με αυτοκίνητο ενός φίλου του. Αναφέρεται πως στην διασταύρωση Ραμί και Κισλά αστυνομικοί της τροχαίας που έκαναν έλεγχο θέλησαν να σταματήσουν το όχημα. Καθώς το όχημα σταμάτησε 200 μέτρα πιο πέρα, οι αστυνομικοί έριξαν πυρά προειδοποίησης. Ο Κενάν Έρογλου άφησε τα άλλα 3 άτομα που ήταν στο αμάξι και επιχείρησε να φύγει. Όταν οι αστυνομικοί τον έφθασαν αυτός τους ρώτησε ¨Γιατί πυροβολείτε ; Τι κάναμε ;¨. Μετά οι αστυνομικοί τον έβρισαν και ξέσπασε καβγάς μεταξύ τους. Οι αστυνομικοί και ο οδηγός του αστυνομικού γερανού έδειραν με χαστούκια και κλωτσιές τον Έρογλου και τον έσυραν κάτω. Ο Κενάν Έρογλου δήλωσε πως ¨Έπαιξα θέατρο πως πέθανα και σώθηκα. Έχω υποβάλλει μήνυση κατά των αστυνομικών και του οδηγού που με έδειραν¨.

……………….

DHA 19/2/2014