ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ

Ο μουφτής Ιμπραήμ Σερίφ συνεχίζει το γινάτι του να μην καλεί τον μειονοτικό τύπο

serif mastanli

Ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ συνεχίζει το γινάτι του να μην καλεί τον μειονοτικό τύπο, Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο μειονοτικός τύπος δεν ενημερώνεται για τις επισκέψεις που έγιναν από την Βουλγαρία στην Αιρετή Μουφτεία Κομοτηνής. Δεν είναι κατανοητό γιατί ο μουφτής Ιμπραήμ Σερίφ δημοσιεύει φωτογραφίες από αυτές τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα του και δεν τις κοινοποιεί στον τύπο.

Ως εφημερίδα Μπιρλίκ προσδοκούμε από τον μουφτή Σερίφ, μια ανακοίνωση σχετικά με το γιατί αντί να δίνει ειδήσεις στον τύπο της μειονότητας, δεν ενημερώνει τον τύπο σχετικά με τις αμοιβαίες εκδηλώσεις και επισκέψεις που γίνονται μέσα σε πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας ανάμεσα στους μουσουλμάνους Τούρκους που ζούνε στην βόρεια και στην Ν. Ροδόπη.

Κατά τύχη σήμερα στην ιστοσελίδα της μουφτείας είδαμε αυτή την σύντομη ανακοίνωση σχετικά με μια νέα επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε.

Επίσκεψη από καθηγητές του Ιμάμ Χατίπ Λυκείου του Μέστανλι

Στις 15 Φεβρουαρίου 2014 , ο διευθυντής του Ιμάμ Χατίπ Λυκείου του Μέστανλι Αχμέτ Μπόζοφ, ο υποδιευθυντής Χαλούκ Γιλντίζ και ο καθηγητής Ορχάν Οσμάν έκαναν εθιμοτυπική επίσκεψη στην μουφτεία μας.

Εφ. Μπιρλίκ 17/2/2014

Σχ : Και εμάς δεν μας καλεί ! 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone