ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ Η ¨ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ¨ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ

Πρώτα την έδειρε και μετά την μαχαίρωσε !

160220142100458016102_2

Ο Γ.Β. στην πόλη Ντούζτζε, έδειρε και μαχαίρωσε στην μέση του δρόμου την γυναίκα του την Ο.Β. που ήθελε να χωρίσουν. Άτομα που είδαν από διαμερίσματα τον καβγά, πέταξαν κατσαρολικά πάνω στον άντρα που διέφυγε από το σημείο.

Το περιστατικό συνέβη βραδινές ώρες επί της λεωφόρου Μανσούρ Μπαϊράμ. Αναφέρεται πως ο Γ.Β. συνάντησε στον δρόμο την σύζυγο του την Ο.Β. που του έχει ζητήσει διαζύγιο. Στη μέση του δρόμου της επιτέθηκε και άρχισε να την δέρνει. Μη μπορώντας να συγκρατηθεί ο Γ.Β. κάτω από τα βλέμματα των περιοίκων που έβλεπαν γεμάτοι φρίκη, έβγαλε το κουζινομάχαιρο που είχε μαζί του και μαχαίρωσε την γυναίκα στο πόδι.

Γείτονες που άκουσαν τις φωνές για βοήθεια και βγήκαν στα μπαλκόνια, εκτόξευσαν κατσαρολικά πάνω στον άντρα που είχε μαχαιρώσει την γυναίκα. Μετά από την αντίδραση αυτή, ο Γ. Β. έφυγε τρέχοντας από εκεί. Ασθενοφόρο που κατέφθασε έδωσε τις πρώτες βοήθειες στην γυναίκα και την μετέφεραν για νοσηλεία στο κρατικό νοσοκομείο της Ντούζτζε. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την σύλληψη του Γ.Β.

DHA 16/2/2014

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone