ΗΘΕΛΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΞΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Το πρόσωπο της κατέστη αγνώριστο !

020220141309209955004_2

Ο σύζυγος έριξε οξύ στο πρόσωπο της συζύγου που είχε υποβάλλει αίτημα διαζυγίου 

Η 23 ετών Οζγκιούρ Τουργκούτ, μητέρα ενός παιδιού και κάτοικος περιοχής Καρτάλ-Κωνσταντινούπολης η οποία λόγω σφοδρής ασυμφωνίας στο γάμο της υπέβαλε αίτημα διαζυγίου, δέχτηκε επίθεση με οξύ από τον σύζυγο της τον Σεγκμπετουλλάχ Τουργκούτ, επίθεση που της έκανε αγνώριστο το πρόσωπο. Ο πατέρας της ο Μουσταφά Μπουλμούς που την μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο του Καρτάλ και έπειτα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Κοτζάελι, ζητά να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο γαμπρός του που διέφυγε.

Η Οζγκιούρ Τουργκούτ πριν από 4 μήνες πήγε στα δικαστήρια όπου και ζήτησε να χωρίσει από τον άνεργο σύζυγο της τον Σεγκμπετουλλάχ Τουργκούτ λόγω σφοδρής ασυμφωνίας. Αργότερα βρήκε δουλειά στην τραπεζαρία του αεροδρομίου Σαμπιχά Γκιοκτσέν. Στις 24 Ιανουαρίου ο σύζυγός της, την ώρα που εκείνη επέστρεφε από την δουλειά της έκοψε το δρόμο. Την έριξε κάτω, έβγαλε από την τσέπη του ένα μπουκάλι με κεζάπ, της το έριξε στο πρόσωπο και μετά έφυγε.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ

………….

Ο πατέρας της κοπέλας ο Μουσταφά Μπουλμούς δηλώνει : Η κόρη μου υπέβαλε αίτημα διαζυγίου λόγω σφοδρής ασυμφωνίας. Ο γαμπρός μου θύμωσε από αυτό και έριξε κεζάπ στο πρόσωπο της κόρης μου. Έχω υποβάλλει μήνυση. Η υγεία της κόρης μου είναι πολύ άσχημα. Ζητώ από το κράτος μας και από τις γυναικείες οργανώσεις να μας στηρίξουν. Το εγγόνι μου έφτασε να μην αναγνωρίζει την μητέρα του. Να μας στηρίξει το κράτος μας¨

Η έρευνα σχετικά με το περιστατικό συνεχίζεται.

DHA 2/2/2014