ΞΕΨΥΧΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ¨ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ¨ ΤΗΣ …

Για πολλά μέτρα σύρθηκε μέσα στα αίματα

110220140824157004623_2 (1)

Γυναίκα στην περιοχή Αβτζιλάρ-Κωνσταντινούπολης μαχαιρώθηκε στην διάρκεια καβγά που είχε μέσα σε αυτοκίνητο από τον άντρα με τα τον οποίο είχε σχέση . Η κοπέλα που την πέταξε ο άλλος έξω, πέθανε μέσα στα αίματα.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 24:00 στην οδό Ερέν στην συνοικία Γεσίλκεντ. Η Τσιτσέκ Μαγιαλί (40) η οποία ήρθε στην Κωνσταντινούπολη από την Αττάλεια και έμενε στο σπίτι της αδερφής της στην περιοχή Αβτζιλάρ, συναντήθηκε χτες το βράδυ με τον αγαπημένο της τον Σαχίν Γ. Μετά από βόλτα που έκαναν με το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο ξέσπασε καβγάς ανάμεσα τους. Κατά την διάρκεια του καβγά ο Σαχίν Γ. την μαχαίρωσε στον λαιμό και στην κοιλιά.

 ΣΥΡΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΡΑ

Ο δράστης μετά την άφησε ένα στενό πάνω από το σπίτι της ξαδέρφης της και έφυγε. Η κοπέλα αν και ήταν μέσα στα αίματα άρχισε να σέρνεται προς το σπίτι της. Η αδερφή της που την είδε να σέρνεται προς το σπίτι ενημέρωσε το ασθενοφόρο. Η μητέρα 4 παιδιών Μαγιαλί, λόγων των μαχαιριών που είχε δεχτεί παρά τις προσπάθειες που έκαναν επιτόπου οι διασώστες, έχασε την ζωή της εκεί επιτόπου.

…………………

Η αστυνομία άρχισε έρευνα αναζητώντας τον ύποπτο.

DHA 11/2/2014