ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΑΡΑ…

Δεν μπόρεσε να αποφύγει την θηριωδία

vahsetten-kacamadi_5369_b

Την 8,5 μηνών έγκυο-19χρονη από το Βιράνσεχίρ, πρώτα την έπνιξαν και μετά την πέταξαν στο πηγάδι.

Όταν πριν από περίπου πέντε μήνες διαπιστώθηκε πως η 19χρονη Χατζέρ Γκιοβ-κάτοικος του οικισμού Σεργκέν στο Βιράνσεχίρ της Σανλιούρφας που ήταν έγκυος 3,5 μηνών, αντιμετώπιζε βία και απειλές θανάτου, μεταφέρθηκε στον Ξενώνα-Γυναικών του Ντιγιαρμπακίρ και τέθηκε υπό προστασία.

Αλλά τις προηγούμενες μέρες ήρθαν δύο ξαδέρφια της στον ξενώνα και την είπαν να γυρίσει στο σπίτι και θα μονοιάσουν. Πήραν την γυναίκα μαζί τους και έφυγαν

8 άτομα συνελήφθησαν

Μέλη της οικογένειας που δεν είχαν νέα από την κοπέλα προσέφυγαν στην στρατοχωροφυλακή. Πέντε μέρες μετά από την προσφυγή εκείνη, οι έρευνες της στρατοχωροφυλακής απέδωσαν. Τα δύο ξαδέρφια της που την είχαν πάρει από τον ξενώνα συνελήφθησαν. Αργότερα συνελήφθησαν έξι ακόμη άτομα μεταξύ των οποίων η μητέρα της και ο θείος της. Τα δύο ξαδέλφια της στην κατάθεση τους ομολόγησαν το έγκλημα τους. Έτσι αποκαλύφθηκε η φριχτή αλήθεια. Το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας βγήκε μέσα από ένα πηγάδι 2 χιλιόμετρα από το χωριό της. Εντοπίστηκε πως την κοπέλα που ήταν 8,5 μηνών έγκυο, πρώτα την έπνιξαν με σκοινί και μετά την πέταξαν στο πηγάδι.

Εφ. Ταράφ 1/2/2014