ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΙΟΥΝΤΑΪ

Το Hyundai İ10 σε τεστ στους ευρωπαϊκούς δρόμους

hyundai-i10-test-icin-avrupa-yollarinda-5658670_8042_400

Το Hyundai İ10 για να αποδείξει την αντοχή και την ποιότητα του, θα εκτελέσει τεστ οδήγησης σε 14 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης.

Στην ανακοίνωση που έγινε χτες από την Hyundai αναφέρεται πως το Hyundai İ10 από την μέρα που βγήκε στην αγορά κέρδισε τον θαυμασμό και άλλαξε τις ισορροπίες στην κατηγορία αυτή.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως με την χορηγία της Shell το όχημα για να αποδείξει την αντοχή και την ποιότητα του, βγήκε για ένα δύσκολο τεστ 10 χιλιάδων χλμ, και ότι στο σχέδιο αυτού του μεγάλου ταξιδιού θα περάσει από Ελλάδα , FYROM, Σλοβενία, Σερβία, Ουγγαρία, Κροατία, Αυστρία, Γερμανία, Πολωνία και Βουλγαρία και μετά θα επιστρέψει πάλι στην πατρίδα.

……………….

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως το Hyundai i10 του οποίου άρχισαν οι τελευταίοι έλεγχοι πριν από το ταξίδι στην βιομηχανία Hyundai Assan στο Ίζμιτ, θα κάνει την πρώτη στάση του ταξιδιού των 10 χιλιάδων χλμ. στην Θεσσαλονίκη….

……………………

Πρακτορείο Αναντολού 12/2/2014 

Σχ : Με δεδομένο πως το Hyundai i10 παράγεται στην πόλη Ίζμιτ της Τουρκίας και από την άλλη πως η Τουρκία διατηρεί την επιθετική ενάντια στην πατρίδα μας πολιτική, δεν πρέπει κανείς μας να το αγοράσει.