ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ

O Toύρκος μέλος του IŞİD δήλωσε πως ¨θα παντρευτώ με ουρί του παραδείσου¨ και έκανε επίθεση αυτοκτονίας

turkisid_ic

Οπαδός της τζιχάντ που πήγε από την Άγκυρα για να πολεμήσει στην Συρία πραγματοποίησε επίθεση αυτοκτονίας ¨γιατί θα παντρευτώ με ένα ουρί στον παράδεισο¨.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα takvaheber.net που είναι φίλα κείμενη προς την οργάνωση IŞİD (Ισλαμικό Κράτος Ιράκ-Δαμασκού) και ην Αλ Κάιντα, ο οπαδός της τζιχάντ Σεϊφουλλάχ Ελ Τούρκι που πριν από δύο χρόνια πήγε να πολεμήσει στην Συρία, πραγματ0ποίησε εκεί επίθεση αυτοκτονίας. Φίλος του Τούρκι, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Ερκάν, περιγράφει :

¨Ο Σειφουλλάχ κατάγεται από το Μπαλά του νομού Αγκύρας. Όπως στα χρόνια της νεότητας μας έτσι και στην Συρία ήμασταν μαζί. Παρά το ότι τραυματίστηκε σε μια σύγκρουση εκεί, δεν ήθελε να εγκαταλείψει τα ευλογημένα χώματα της Συρίας.

Την στιγμή που θα κάναμε μια μεγάλη επίθεση στο καθεστώς Άσσαντ, μαριονέτες της δύσης μας χτύπησαν πισώπλατα ! Τις μέρες που μαχόμασταν ενάντια τους είχα μια συνομιλία μαζί του. Ήθελε να παντρευτεί μια Αζέρισα φίλη μας. Όταν διάβασε το βιβλίο του Ιμπνί Καγίμ ¨Οι έρωτες των Ουρί¨, οι στοίχοι και τα εδάφια εκεί, τον επηρέασαν πολύ¨.

Ο Σεϊφουλλάχ δήλωσε πως ¨Επέλεξα το άτομο που θα παντρευτώ, αλλά αυτό δεν είναι άνθρωπος αλλά ουρί του παραδείσου¨ και μετά αφού ήρθε σε συνεννόηση με την IŞİD, οργάνωσε μια επίθεση αυτοκτονίας κατά των ομάδων που αυτοί χαρακτήριζαν ως ¨σαχβελέρ¨, δίνοντας έτσι τέλος στην ζωή του.

Haber.sol.org 18/2/2014