ΗΘΕΛΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Φρίκη στο Αϊδίνι !

110220141914210931723_2

Πυροβόλησε την σύζυγο του που ήθελε διαζύγιο και αυτοκτόνησε

Ο 60 ετών Ρασίμ Αϊτεκίν στο Ντίντιμ του Αϊδινίο πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο στην κοιλιά την48χρονη σύζυγο του Χουλιά Καγιατζάν Αϊτεκίν που ήθελε διαζύγιο και μετά αυτοκτόνησε.

Η Χουλιά Καγιατζάν Αϊτεκίν που λειτουργεί ένα εστιατόριο στο Ντίντιμ και ήταν υποψήφια σύμβουλος στην συνοικία Εφελέρ του Ντίντιμ, λόγω σφοδρής ασυμφωνίας έφυγε από τον σύζυγο της τον Ρασίμ Αϊτεκίν που ήταν δύο χρόνια παντρεμένος μαζί της και υπέβαλε αίτημα διαζυγίου. Ο Αϊτεκίν μαθαίνοντας πως η σύζυγος του υπέβαλε αίτημα διαζυγίου, πήγε σήμερα στις 12:30 την βίλλα στην λεωφόρο Ορούτσρέις στο μέρος όπου βρίσκεται το ρεστοράν. Αναφέρεται πως εκεί ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι. Καθώς ο καβγάς μεγάλωσε, ο Ρασίμ Αϊτεκίν έβγαλε από το υπ. αρ. 16 SB 465 αυτοκίνητο του, το κυνηγετικό του όπλο και στρέφοντας το προς την γυναίκα του που ερχόταν πίσω του, την πυροβόλησε δύο φορές. Η άτυχη γυναίκα τραυματισμένη βαριά από τα σκάγια στην κοιλιά, κατέρρευσε κάτω. Ακολούθως ο Αϊτεκίν έστρεψε το όπλο στο στήθος του και πυροβόλησε.

Διασώστες που κατέφθασαν μετά από κλήση από τους γείτονες εντόπισαν πως ο Ρασίμ Αϊτεκίν είχε πεθάνει, ενώ η Χουλιά Καγιατζάν Αϊτεκίν μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο κρατικό νοσοκομείο του Ντίντιμ. Εκεί αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο του Αϊδινίου.

……………..

DHA 11/2/2014

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone