“ΔΡΑΣΗ¨ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ !

Τιμωρήθηκε με 6 χρόνια φυλάκισης και απέλαση !

1

Με 6 χρόνια και απέλαση τιμωρήθηκε 6χρονος Τούρκος ο οποίος προσπάθησε να σκοτώσει την Δανέζα πεθερά του στην πόλη Σβέντμποργκ της Δανίας.

Στο περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Ιούλιο ο 36 ετών Τούρκος προσπάθησε να σκοτώσει την Δανέζα πεθερά του μαχαιρώνοντας την σε διάφορα μέρη του σώματος της και σύντομα συνελήφθη. Στην δίκη που έγινε στο Σβέντμποργκ, ο 36 ετών Τούρκος ομολόγησε πως αγόρασε ένα μαχαίρι για να σκοτώσει την πεθερά του και την μέρα του περιστατικού πήγε στο σπίτι της να την σκοτώσει. Στο δικαστήριο το οποίο επέβαλε απαγόρευση ονομάτων, κατέθεσε σχετικά με το περιστατικό και η μικρή κόρη της πεθεράς. Το μικρό κορίτσι της γυναίκας ανέφερε πως όταν πήγε στο σπίτι βρήκε την μητέρα του μαχαιρωμένη σε διάφορα σημεία του σώματος, και με την βοήθεια γειτόνων κάλεσαν ασθενοφόρο και την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Ο δικαστής κρίνοντας επαρκή τα στοιχεία επέβαλε στον Τούρκο 6 ποινή 6 ετών φυλάκισης, μετά την έκτιση της ποινής απέλαση και εφόρου ζωής απαγόρευση εισόδου στην Δανία. Ο δικαστής της δίκης ανακοίνωσε πως με βάση τις καταθέσεις των μαρτύρων αλλά και του κατηγορουμένου, είναι μια σωστή απόφαση.

DHA 9/2/2014