ΕΝΔΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

 

1891055_806746306007786_400495726_n

To όνομα που έχει στο facebook η γυναίκα που υπηρετεί στο γραφείο που άνοιξε στις Βρυξέλλες για την εκπροσώπηση της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης είναι Σύλβια Σαρικόβα https://www.facebook.com/sylviasaricova?fref=ts

Τώρα βέβαια τι καλό μπορεί να έρθει από μια γυναίκα που πίσω από ξένα ονόματα κρύβει το πραγματικό της όνομα που είναι Σεϊχάν Σαριτζά !!

Η Σεϊχάν Σαριτζά είναι γόνος οικογένειας που μετανάστευσε από την Βουλγαρία στην Σμύρνη.

Δείτε ποια είναι στην πραγματικότητα αυτή η Σύλβια Σαρικόβα. Το μέλος της Ομάδας Διεθνών Εργασιών και λόμπι δραστηριοτήτων Σεϊχάν Σαριτζά !

Δείτε λοιπόν πως αυτή η γυναίκα ανακοινώνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook την σύνοδο στην οποία μετείχε στις Βρυξέλλες μαζί με τους προέδρους του κόμματος DEB και της ABTTF : “Problems of the Turkish speaking Minority of Thrace in Greece”. ΔΗΛΑΔΗ ¨Προβλήματα της τουρκόφωνης μειονότητας στην Ελλάδα¨. Δεν πρόκειται δηλαδή ούτε για Δυτική Θράκη , ούτε για τουρκική μειονότητα !!! Και κάποιοι μας ξεγελάνε δημοσιεύοντας δελτία τύπου πως έθεσαν στην επικαιρότητα των Βρυξελλών τα θέματα της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. Κάποιοι λένε ψέματα…Ή η γυναίκα που διστάζει να γράψει το όνομα της λέει ψέματα, ή αυτοί που μετείχαν στην σύνοδο μαζί της λένε ψέματα. Εμείς ελπίζουμε πως η γυναίκα είναι αυτή που λέει ψέματα !!!

Sylvia Saricova: Problems of the Turkish speaking Minority of Thrace in Greece were expressed at the Conference on “State of Freedom of Religion or Belief in the World” hosted by European Parliament Working Group on Freedom of Religion or Belief

Facebook

 Εφ. Μπατί Τράκια 15/2/2014

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone