¨ΚΟΥΤΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ¨! —- BINTEO

¨Κουτί παπουτσιών¨ φώναξε και….!

230220141830107938436

Διαμαρτυρία υπήρξε την ώρα που ο υπουργός Εσωτερικών Εφκάν Αλά μιλούσε σε αυλή αίθουσας τσαγιού στην πόλη Μπορ του νομού Νίγδης. Άνεργος ονόματι Τζουνέιτ Τετίκ κραύγασε ¨κουτί παπουτσιών¨ και τότε η προσωπική φρουρά του υπουργού τον συνέλαβε.

Ο υπουργός Εσωτερικών Εφκάν Αλά μετείχε μαζί με την σύζυγο του στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΑΚΡ στο Μπορ. Μετά από τα εγκαίνια, μαζί με τον βουλευτή Νίγδης Ομέρ Σελβί, τον νομάρχη Νίγδης Νετσμετίν Κιλίτς και τον υποψήφιο δήμαρχο Σιτκί Εράτ, επισκέφτηκαν επαγγελματίες και έπειτα συζήτησαν με κομματικά στελέχη σε αυλή αίθουσας τσαγιού.

Την ώρα που μιλούσε σηκώθηκε όρθιος ο Τζουνέιτ Τετίκ και άρχισε να κραυγάζει ¨κουτί παπουτσιών¨. Τότε η προσωπική φρουρά του υπουργού επενέβη στον άνεργο νέο και προσπάθησαν να του κλείσουν το στόμα. Συνελήφθη, μεταφέρθηκε αρχικά σε δωμάτιο της αίθουσας τσαγιού και μετά στην αστυνομία.

Ο υπουργός Αλλά με τα από την σύντομη ομιλία του στην αυλή της αίθουσας τσαγιού ξεκίνησε για Νίγδη, ενώ ο Τετίκ μετά από την κατάθεση του στην αστυνομία, αφέθηκε ελεύθερος.

DHA 23/2/2014