ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ VIMEO ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !

Η Vimeo, μια από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες βίντεο απαγορευμένη πλέον !

vim55

Ένα από τα πιο γνωστά παγκοσμίως πόρταλ κοινοποίησης βίντεο το Vimeo, απαγορεύτηκε με δικαστική απόφαση (σχ. μεταφρ : Στην Τουρκία εννοείται). Πλέον από τις απογευματινές ώρες όσοι προσπαθούν να μπούνε σε αυτή την ιστοσελίδα δεν μπορούν.

Η ιστοσελίδα Vimeo έκλεισε μετά από δικαστική απόφαση. Όσοι επιχειρούν να μπούνε, βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα μήνυμα που γράφει πως ¨με την υπ. αρ. 2014/23 απόφαση της 8/1/2014 του 10ου Πρωτοδικείου Κωνσταντινούπολης παρεμποδίστηκε η πρόσβαση¨, ενώ κάποιοι άλλοι δεν βλέπουν αυτήν την απόφαση αλλά η ιστοσελίδα δεν ¨φορτώνει¨.

Όσοι όμως αλλάξουν τις ρυθμίσεις DNS ή χρησιμοποιήσουν μεθόδους VPN μπορούν να εισέλθουν στην ιστοσελίδα δίχως πρόβλημα.

Η ιστοσελίδα Vimeo που ιδρύθηκε το 2004 από τους Τζακ Λόντβικ και Ζαχ Κλάιν στις ΗΠΑ το 2004 και στην οποία οι χρήστες μπορούν να κοινοποιήσουν τα βίντεο τους, είναι μια από τις 100 μεγαλύτερες ιστοσελίδες στον κόσμο.

Η ιστοσελίδα Vimeo είχε γίνει στόχο διότι ήταν μια από αυτές που πρόβαλαν βίντεο του Μουσταφά Ερντογάν-αδερφού του πρωθυπουργού Ερντογάν

Haber.sol.org 9/1/2014

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone