ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ¨ΑΦΕΝΤΙΚΟ¨

Ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στην Αθήνα συναντώμενος με εκπροσώπους της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης και με εκπροσώπους συλλόγων Ρωμιών

dav

Ο Νταβούτογλου συναντήθηκε στο κτίριο της τουρκικής πρεσβείας με τους εκπροσώπους της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης, τον βουλευτή Κομοτηνής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ, τον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και τον εκλεγμένο μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.

………………..

………………..

Πρακτορείο Ειδήσεων Τζιχάν 14/12/2013

Σχ :Στην φωτογραφία που ΔΕΝ είναι από το δημοσίευμα από αριστερά προς δεξιά βλέπουμε : Πρόξενος στην Κομοτηνής Ιλχάν Σενέρ, ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, υπουργός Νταβούτογλου, ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και ο πρέσβης στην Αθήνα Κερίμ Ουράς.  

Πάντως για μια ακόμη φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καρά Γιουσούφ δια της απουσίας του έδειξε πως είναι διαφορετικός από όλους τους βουλευτές που έχει βγάλει η μειονότητα. Ο άνθρωπος είναι ανεξάρτητος, μπορεί να μην συμφωνούμε βέβαια με διάφορα από αυτά που υποστηρίζει, σεβόμαστε όμως το γεγονός πως δεν είναι τζουτζές και δεν παίρνει εντολές από τρίτους….

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone