400.000 $ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ !

Ορχάν Ιντζέ : ¨Αυτά που έχουν εμφανιστεί ως τώρα είναι μόνο το 10%

fft64_mf1869902

Ο αστυνομικός υποδιευθυντής Ορχάν Ιντζέ που αποκάλυψε το λάδωμα ανώτατου πολιτικού από τον Ριζά Σαράφ, δηλώνει : ¨ Αυτά τα οποία αποκαλύπτονται τώρα δεν είναι ούτε το 10% από το σύνολο.

Ένας από τους ισχυρισμούς που αποκαλύπτονται στα πλαίσια της έρευνας για την διαφθορά που διεξάγει η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης, είναι πως ο Ριζά Σαράφ με ρουσφέτι που έδωσε διασφάλισε την μετάθεση αστυνομικού υποδιευθυντή που τον ¨ενοχλούσε¨.

Σύμφωνα με την είδηση της Μπουρτζού Ουνάλ από την εφημερίδα Μιιλλιέτ, ο Σαράφ για αυτό το θέμα είχε επαφές με ανώτατο πολιτικό και με τον γιό του, και έτσι διασφάλισε έναντι 400.000 $ την μετάθεση του αστυνομικού υποδιευθυντή Ορχάν Ιντζέ από το Φατίχ όπου ήταν σε άλλη περιοχή. Στον φάκελο αναφέρεται πως ο Σαράφ για να διασφαλίσει και την απόταξη του εν λόγω αστυνομικού υποδιευθυντή , υπέβαλε καταγγελία εναντίον του και έδωσε και ρουσφέτι 3 εκ $. Ο αναφερόμενος ως θύμα στην δικογραφία Ιντζέ μίλησε στην εφημερίδα Μιλλιέτ : ¨ Αυτό το θέμα όλοι το ξέραν. Όλοι οι παρακαθήμενοι του προέδρου της δημοκρατίας προφανώς ξέραν… Είναι αδύνατον να μην ξέραν¨. Ο Ιντζέ ανέφερε σχετικά με την μετάθεση του πως δεν επρόκειτο γι κάτι που είχε ζητήσει ο ίδιος ούτε ήταν κάτι που το περίμενε.

Ο Ουνάλ Γκιουλέρ-δικηγόρος του Ιντζέ δήλωσε πως συνεχίζεται στο νοσοκομείο Bezmialem Vakıf η νοσηλεία του γιού του Ιντζέ, και ότι η άρον-άρον μετάθεση του φέρνει σε δύσκολη κατάσταση την οικογένεια αυτή.

…………..

Ο Γκιουλέρ λέει πως στην 25σε΄λιδη κατάθεση που έδωσε ο πελάτης του εξιστορεί αυτά που έγιναν και ο ίδιος ως δικηγόρος δήλωσε : ¨Ο Ιντζέ όντας υποδιευθυντής αστυνομίας στο Φάτιχ, μέσω τρίτου γνωρίζεται με τον Σαράφ. Μια φορά τον είδε. Και μάλιστα άμεσος συνομιλητής ήταν ο βοηθός του Σαράφ…Του μπαίνουν υποψίες. Μετά από αυτό μιλά με τον διευθυντή του, αλλά κανείς δεν νοιάζεται. Σε μένα είχε πει πως ¨όπου κι αν πάω χτυπάω σε τοίχο¨. Αυτά τα οποία αποκαλύπτονται τώρα δεν είναι ούτε το 10% του συνόλου….¨

………..

Εφ. Ραντικάλ 20/12/2013